Snima se "Gas do daske 4"? Džeki Čen govorio o čuvenom filmskom serijalu

"Imam toliko stvari, toliko scenarija u glavi da se nadam da ću ih završiti u narednih deset godina", rekao je Čen

  • 0
Jackie Chan, Džeki Čen Foto: CHINAFOTOPRESS/MAXPPP / MAXPPP / Profimedia

Glumac i majstor borilačkih veština Džeki Čen nagovestio je da je u planu snimanje četvrtog nastavka uspešnog filmskog serijala akcionih komedija "Gas do daske".

"Upravo razgovaramo o 'Gasu do daske 4'", napomenuo je Čen prisećajući se nastanka serijala, kao gost "Crveno more međunarodnog filmskog festivala" u Saudijskoj Arabiji.

Zvezda niza uspešnih hongonških borilačkih filmova Čen je u početku oklevao da prihvati "Gas do daske", reditelja Breta Ratnera, iako je uloga policajca bila pisana baš za njega.

"Igrao sam policajce iz Hong Konga, iz Makaa, iz Kine, uvek sam bio policajac. Mogu li igrati nešto drugo? 'Ne', odgovorili bi. Onda je moj menadžer rekao da postoji scenario zvan 'Gas do daske'. Policija Hong Konga. Rekoh: 'Ne'", prisetio se Čen.

Prema njegovim rečima, scenario nije predviđao da igra u Sjedinjenim Državama rođenog Kineza, već policajca iz Hong konga koji dolazi u Ameriku i slabo priča engleski jezik.

Odlučio je na kraju ipak da se ipak oproba u toj ulozi, iako je mislio da film iz 1998. godine, u kome mu partnera američkog policajca igra Kris Taker, neće uspeti u biskopima.

“Onda je stigao telefonski poziv. Ratner i Taker su me zvali iz Njujorka. Ludi su. Imali smo 70 miliona dolara posle prvog vikenda (prikazivanja)! Onda smo uradili drugi i treći deo (iz 2001. i 2007.)", prisetio se Čen.

I nakon nekoliko stotina filmova Čen nema nameru da uspori i razmjatra nekoliko scenarija, među kojima su film u kome se pojavlju samo on i ptica i drugi u kome igra dedu koji se brine o pandi, a voleo bi i da snima više ljubavnih priča.

"Imam toliko stvari, toliko scenarija u glavi da se nadam da ću ih završiti u narednih deset godina", rekao je Čen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA