"Jesam li mrtva, jesam li umrla?" Kejt Vinslet na snimanju "Avatara 2" oborila rekord Toma Kruza

I to po skupoj ceni

  • 1
Kate Winslet, Kejt Vinslet Foto: Tanjug/AP

Film „Avatar: Put vode“ reditelja Džejmsa Kamerona, nakon američke premijere, stiže u bioskope širom sveta. U nastavku, za koji se šuška da bi mogao biti najgledaniji film na svetu, ulogu ima i Kejt Vinslet koja će projekat pamtiti po tome što je u jednoj stvari pobedila akcionog heroja Toma Kruza.

Kako je dobar deo filma sniman u bazenima, Kejt je uspela da jednom prilikom pod vodom podvede sedam minuta i 15 sekundi i time obori Kruzov rekord iz "Nemoguće misije".

Međutim, po veoma skupoj ceni, jer je glumica mislila da je tokom ronjenja umrla.

- Postoji video snimak na kom se vidi kako izranjam i govorim ‘Jesam li mrtva, jesam li preminula?’. Nakon toga sam pitala ‘koliko sam vremena provela pod vodom?’. Istog trenutka želela sam da saznam vreme. Nisam mogla da verujem… Nakon toga sam rekla ‘To moramo da objavimo’. Želela sam da Džejms Kameron to odmah sazna“, prepričala je Vinslet za magazin Total Film.

Kameron se šalio kako Kejt Vinslet uopšte nije takmičarski raspoložena.

No, ona je dodala kako uopšte nije bilo potrebno da zadržava dah duže od sedam minuta, ali je to uradila kako bi iskoristila priliku da postavi rekord koji govori sam za sebe.

- Želela sam da oborim vlastiti rekord koji je iznosio šest minuta i 14 sekundi. I onda sam ga oborila za punu minutu.

S druge strane, Kameron je, snimajući drugi deo filma „Avatar“, želio što autentičnije scene tako da je kompletna glumačka ekipa filma prošla školu ronjenja. Ujedno, reditelj je koristio najnoviju tehnologiju pri snimanju podvodnih scena koja do sada nikada nije korišćena.

Video: Avatar Put Vode u bioskopima od 14.12.

(Telegraf.rs/Nacional.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    14. decembar 2022 | 12:16

    Dobar je film . Ali ova stvarnost na ovoj planeti je užasna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA