"Nikada sebe nije stavljao iznad bilo koga drugog": Vojin Ćetković o Draganu Nikoliću

Glumca ćemo gledati u novoj sezoni serije "Mama i tata se igraju rata"

  • 0
Vojin Cetkovic, Dragan Nikolic Dragan Nikolić i Vojin Ćetković / Foto: ATA Images

Vojin Ćetković važi za jednog od najpopularnijih glumaca sa ovih prostora, a tokom karijere je imao prilike da sarađuje sa mnogim velikanima, poput Dragana Nikolića. Glumac je u intervjuu za televiziju Una govorio o čuvenom Gagi.

"Bio sam blizak sa njim i mnogo sam ga voleo. On je jedan od glumaca sa kojim sam puno radio i koji me je puno toga naučio. On me je kad sam bio klinac pitao za mišljenje, kakav je bio, kako je bilo na nekom snimanju. Odmah mi je dao na važnosti i na značaju i nikada sebe nije stavljao iznad bilo koga drugog", rekao je Vojin Ćetković.

Vojin Ćetković, kao i drugi glumci, za potrebe svog posla su skloni transformacijama.

"Imao sam i bradu, i kosu, i farbao sam se, mršavio po 15-20 kilograma, ili gojio se... Mi to volimo. Glumci to vole.", naveo je Ćetković.

Vojina ćemo gledati u novoj sezoni serije "Mama i tata se igraju rata".

"Nekako oslikava moju generaciju. Oslikava čak i ovo vreme, možda čak i najbliže o svih serija u kojima sam igrao, pogotovo što se radi o mojoj branši. Tako da sam igrao sa nekim svojim drugarima sa Akademije i prosto je bilo veliko uživanje da radimo ovako nešto.", rekao je glumac.

Na pitanje da li se meša rediteljima u posao i menja tok radnje nekog projekta, rekao je sledeće:

"Kada sam bio mlad glumac, ja sam potpisivao autorske ugovore. Sada je to malo drugačije. Sada se potpisuju ti interpretatorski ugovori, pa postoje kreatori serije... Ja svoj posao ne doživljavam tako i nadam se da ga nikad neću doživljavati tako. Smatram da je to kolektivna stvar. I smatram da koliko i reditelj, koliko i dramaturg, koliko i kostimograf, i scenograf, i direktor fotografije, tako da i ja mogu da dam svoj doprinos i da utičem na mnoge stvari. Bogu hvala, to je još uvek tako. Znači ne radim samo svoj segment.", rekao je Vojin Ćetković.

Dušan Kovačević premijera film Nije loše biti čovek Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Priča se da vlada sujeta među glumcima, a na pitanje da postavlja gard prema mlađim kolegama ili je uvek otvoren, Vojin je imao šta da kaže:

"Pa nas je malo, svi se jako dobro znamo. Mislim, cela moja generacija, kada se pojavi novi glumci, mi smo dobronamerni prema njima, prema mladim glumcima. I stariji su prema nama bili takvi. Tako da svi smo neka porodica.", naveo je Ćetković.

(Telegraf.rs/izvor: TV Una/Srđan Zelembaba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA