Stiže 2. sezona još jedne Netfliksove hit serije: Objavljen trejler za "Džini i Džordžiju"

Druga sezona serije "Ginny & Georgia" stiže na Netfliks 5. januara

  • 0
Diesel La Torraca, Brianne Howey, Antonia Gentry, Ginny & Georgia Foto: Profimedia/Netflix/Everett

Većina tinejdžera zna kako je biti u svađi se sa roditeljem. Ali kada smo na kraju prve sezone Netfliksove popularne serije "Džini i Džordžija" videli Džini, njena situacija je bila malo komplikovanija. Jedno je ne slagati se sa mamom, a sasvim drugo saznati da je zbog tebe ubila tvog očuha.

U poslednjoj epizodi Džini i njen brat beže od kuće, dok njihova majka Džordžija ponosno razmišlja o tome koliko će oni divan i siguran život imati. A kada počne druga sezona Netfliks serije, njih dvoje zatičemo u stanu Zajona, dok Džordžija (Brajana Hovi) noć provodi sa Polom (Skot Porter) i laže o tome kako joj deca ne nedostaju.

Antonia Gentry, Brianne Howey, Ginny & Georgia Foto: Profimedia/Netflix/Everett

Pa ipak, kako se trejler nastavlja, očigledno je da Džini kod oca ne ostaje dugo, jer i nju i Ostina vidimo u Džordžijinoj kući, a majka i ćerka čak zbijaju šale o ubistvu. Može li ih čitavo ovo iskustvo na kraju približiti? Ili će istina na kraju uzeti preveliki danak na Džini? A onda se uvek postavlja pitanje šta će Džorždija uraditi sledeće — opet pobeći ili opet ubiti nekoga?

Skoro sve likove iz prve sezone vidimo i u trejleru za drugu, ali po svemu sudeći stižu i novajlije.

Džini je u prethodnoj sezoni poslala sva pisma koje je Ostin napisao svome ocu Gilu na njegovu adresu, a Džordžija je time bila užasnuta. Kada Ostin u trejleru kaže "tata" misterioznom muškarcu jasno je da još mračne prošlosti dolazi po Džordžiju i da će stvari verovatno postati veoma dramatične.

Druga sezona serije "Ginny & Georgia" stiže na Netfliks 5. januara.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA