Nakon što je dobio otkaz u novom filmu o Supermenu, poznato je da li se Henri Kavil vraća u seriju The Witcher

Stvari su poznate

  • 0
The Witcher Season 2 2021 Henry Cavill Foto: Profimedia/Susan Allnutt/Netflix/The Hollywood Archive

Glumac Henri Kavil, kao što je poznato dobio otkaz u novom filmu o Supermenu, i neće igrati poznatog superheroja. Krenule su priče da će se možda vratiti da igra Geralta od Rivije u seriji "The Witcher". Ko je su šanse za to?

Kako piše Entertaiment Weekly, nikakve. Kavilova nedavna najava da se neće vratiti kao Supermen u novom filmu o superherojima DC-a neće imati uticaja na četvrtu sezonu serije "The Witcher". Uključujući i rekonstrukciju Geralta, saznaje EW.

Kao što je poznato, Netflix je u oktobru objavio da će Kavil napustiti seriju "The Witcher", nakon što je snimio materijal vredan tri sezone kao glavni glumac (gde je igrao Geralta od Rivije). Lijam Hemsvort je izabran za Henrijem zamenu, počevši od 4. sezone.

"Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama. Umesto mene, fantastični gospodin Lijam Hemsvort će preuzeti plašt Belog vuka. Kao i kod najvećih književnih likova, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom u oličenje Geralta i sa entuzijazmom da vidim Liamovo shvatanje ovoga najfascinantniji i najnijansiraniji od muškaraca.", naveo je tada Kavil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA