"Mislim da se porodica tokom istorije nije preterano promenila": Kičić o seriji "Mama i tata se igraju rata"

Svakog vikenda od 17. decembra, na Provom programu RTS-a će se emitovati nove epizode

  • 0
Pmocija spota "Lepe laži" za film "Nije loše biti čovek" Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Druga sezona serije "Mama i tata se igraju rata" kreće uskoro, a svakog vikenda od 17. decembra, na Provom programu RTS-a će se emitovati nove epizode. Kreator ovog ostvarenja Gordan Kičić je gostujući u emisji Beogradska hronika naveo da po njegovom mišljenju, srećna porodica ona koja je na okupu i u kojoj, na neki način, postoji razumevanja jednih za druge.

"To je pitanje koje sve nas koji imamo porodice ili ljude koji planiraju da imaju porodice, nekako opseda. Mislim da se porodica tokom istorije nije preterano promenila, samo su se zahtevi unutar same porodice malo zakomplikovali, ali uvek postoji neka zakonitost, a to je neka vrsta razumevanja, ljubavi, razgovora i to je to", rekao je Kičić, prenosi RTS.

Radnja druge sezone serije Tata i mama se igraju rata se dešava tri godine posle završetka prve sezone u kojoj su se Veljko i Jadranka rastali. On je otišao na Kamčatku da snima Netfliksovu seriju "Sloveni", a Jadranka je ostala sa svojim novim partnerom i u drugom stanju, tako da je u međuvremenu dobila i drugo dete.

U drugoj sezoni serije "Mama i tata se igraju rata" gledaćemo i mnogo novih likova koje igraju Aleksandar Đurica, Jelena Ćurivija, Aleksej Bjelogrlić, Radoje Čupić, Martin Berboser i Mersedes de la Kruz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA