"Top Gan" i "Nemoguća misija" u jednom: Tom Kruz objavio snimak gde iskače iz aviona

Na taj način se zahvalio obožavateljima

  • 0
Tom Kruz Printskrin: Twitter/@TomCruise

Glumac Tom Kruz boravi u  Južnoafričkoj Republici, a zbog velikog uspeha filma "Top Gun: Maverick", u kojem igra glavnu ulogu, odlučio je na zanimljiv način da se zahvali obožavateljima.

On je skočio iz avion, a pre toga se obratio fanovima.

- Nisam želeo da se godina završi a da vam ne zahvalim što ste došli u bioskope i što podržavate "Top Gun: Maverick". Gde sam stao? O, da. Hvala vam što podržavate "Top Gun: Maverick" i hvala vam što ste nam dopustili da vas zabavimo.To mi je zaista životna čast - rekao je Tom Kruz.

Pored glumca je sedeo Kristofer MekKvari, scenarista filma "Top Gun: Maverick" i reditelj novog  nastavka "Nemoguće misije", koji se upravo snima u Južnoafričkoj Republici.

Uz njega sjedio je Christopher McQuarrie, scenarist novog nastavka Top Guna i redatelj novog nastavka 'Nemoguće misije', koji se trenutno snima u Južnoafričkoj Republici.

Inače, "Top Gun: Maverick" je jedan najuspešnijih filmova Toma Kruza, s kojim je ove godine postao jedan od najplaćenijih glumaca, piše 24sata.hr.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA