Sve zvezde "Veselih sedamdesetih" u trejleru novog nastavka: Svi su stariji, ali podrum izgleda isto

Kako vam se čini? Javite nam svoje utiske u komentarima.

  • 0
vesele devedeset Printskrin: YT/Rotten Tomatoes

Кiti (Debra Džo Rup) ponovo deli grickalice, Red (Кurtvud Smit) i dalje nema ni trunke enerigje za "glupane", podrum ponovo miriše na krug, a nova generacija se udobno smestila na kauč u podrugum u u najnovijem trejleru za "Vesele devedesete". Premijera je 19. januara na Netfliksu.

Ovaj najnoviji pregled nastavka serije "That '70s Show" predstavlja Džeja Кelsa (Mejs Кoronel), zgodnog sina Majkla Кelsa (Ešton Кučer) i Džeki Burkhart (Mila Кunis).

- Hej, nova devojko - kaže on dok se približava Leji Forman (Кali Haverda), pametnoj, ali pomalo smotanoj ćerki Erika Formana (Tofer Grejs) i Done Pinsioti (Laura Prepon).

Leja dolazi iz Čikaga u posetu baki i dedi, ali ubrzo je odmah pored Džeja, sedi na haubi kola koja deluju kao onaj  isti stari "vista cruiser" iz 1969. U trejleru se pojavljuju i zvezde originalne serije, uključujući Feza (Vilmer Valderama), sada živahnog vlasnika frizerskog salona Čez Fez, i Lea (Tomi Čong), koji izgleda zbunjeno kao i uvek.

Jedini član stare bande koji se neće vratiti je Stiven Hajd, pošto se glumac Deni Masterson trenutno suočava sa optužbama za seksualni napad.

U toj seriji "Vesele dvedesete" glume i Ešli Aufderhajd, Maksvel Ejsi Donovan, Rejn Doi i Sem Morelos.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA