Hoće li Kejdž snimiti "Nacionalno blago 3": Glumac otkrio detalje

Кejdž je bio fantastičan kao Bendžamin Frenklin Gejts

  • 0
Nikolas Kejdž Printskrin: YT/Movieclips Trailers

Nikolas Кejdž je tokom svoje karijere ostvario brojne uloge, ali "Nacionalno blago" je zaista poseban film za njegove fanove. Ne samo što je u njemu Kejdž uspeo da iskaže sve svoje glumačke kvalitete, već je i zaplet bio vredan gledanja. Te nije ni čudo što se priče o trećem nastavku pojavljuju svako malo.

Кejdž je bio fantastičan kao Bendžamin Frenklin Gejts, talentovani lovac na blago koji kreće u potragu za skrivenim bogatstvo,, dešifrujući nejasnu mapu napisanu na poleđini Deklaracije o nezavisnosti.

U nedavnom razgovoru sa E! Vesti, producent Džeri Brukhajmer je otkrio:

- Rekli smo da bismo želeli da napravimo još jedno "Nacionalno blago", a oni [Dizni] su rekli: 'Naravno, hajde da smislimo novu glumačku ekipu.' U isto vreme, razvijamo "Nacionalno blago" za pozorište sa Nikolasom Кejdžom. Dakle, to je u toku.

Ranije ove godine, Кejdž je govorio o potencijalnom nastavku sa GК:

- Telefon je prestao da zvoni. Bilo je kao: „Кako to misliš da ne radimo "Nacionalno blago 3"? Prošlo je 14 godina. Zašto ne?’ Pa, [Diznijev] "Sorcerer’s Apprentice" nije uspeo, a "Ghost Rider" nije baš prodavao karte. I "Drive Angry", to je samo došlo i prošlo.

Glumac je dodao:

- Više uživam u snimanju filmova poput "Pig" i "Odlazak iz Las Vegasa" nego u filmovima kao što je "Nacionalno blago".

Dok su rasprave o treći nastavak još uvek u toku, nedavno je premijerno prikazana nova Dizni+ serijazasnovana na franšizi pod nazivom "National Treasure: Edge of History".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA