Dejvid Džejson otkrio da nikada ne bi pomislio da će se pojaviti u najbolje ocenjenoj TV emisiji

Dejvid, koji je odrastao u Nort Finčliju u Londonu, ispričao je kako se cela njegova porodica okupila da gleda njegovo prvo pojavljivanje na televiziji

  • 2
Dejvid Džejson Del Boj Printskrin: Youtube/Lorraine

Dejvid Džejson je otkrio da nikada ne bi pomislio da će se pojaviti u jednom od najcenjenijih britanskih svečanih specijala.

Glumac (82) se prvi put pojavio na televiziji 26. decembra 1965. kada je igrao Kralja guske u BBC produkciji "Majka guska".

31 godinu kasnije, 26. decembra 1996, 24,3 miliona ljudi ga je gledalo kao Dereka Del Boja Trotera u božićnom specijalu "Mućki", gde su se on i Rodni (Nikolas Lindherst) obukli kao Betmen i Robin.

Prema Odboru za istraživanje publike emitera, to je jedna od najgledanijih emisija u Velikoj Britaniji.

"Bilo je to putovanje. Nikada, ikad, ne biste pomislili da bi se to moglo dogoditi ako igrate Kralja gusku na televiziji... srećni ste ako dobijete drugi posao.", rekao je Dejvid Džejson za BBC Breakfast.

Dejvid, koji je odrastao u Nort Finčliju u Londonu, ispričao je kako se cela njegova porodica okupila da gleda njegovo prvo pojavljivanje na televiziji.

"Stvar u tome je da imate siromašnu porodicu iz radničke klase, a pošto je televizija tada još bila sasvim nova, nije bila u svačijoj kući. Ali onda imati jednog svog, nekog od svoje porodice zapravo na samoj televiziji bilo je neverovatno dostignuće.", rekao je Džejson, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA