Internet krivi Margo Robi za neuspeh 2 filma, fanovi je brane: Oba naslova izgubila 80 miliona dolara

Jeste li gledali "Amsterdam" ili "Vavilon"? Ako jeste, javite nam svoje utiske u komentarima. I šta smatrate - ko je kriv?

  • 1
Margot Robbie Foto: Tanjug/AP

"Babylon" ("Vavilon"), novi film reditelja Demijena Šazalea, prvi je njegov projekat nakon filma „La La Land“, te se stoga nestrpljivo iščekivao, pri čemu su se spominjale i moguće nominacije za nagradu Oskar. Radi se o priči o usponima i padovima nekoliko likova u Holivudu u dvadesetim godinama prošlog veka kada se odvijala tranzicija iz nemog u zvučni film.

Glavne uloge igraju Margo Robi, Bred Pit, Dijego Kalva, Džin Smart, Jovan Adepo, i Li Jun Li. Međutim, film je, uz proračun od 80 miliona dolara, tokom proteklog prazničnog vikenda u četiri dana prikazivanja na američkim blagajnama zaradio samo 5,3 miliona dolara.

Ovo je jasan pokazatelj da će film završiti u finansijskom minusu te se u javnosti postavlja pitanje ko je za to kriv. Jednim delom, to je nevreme u Americi koje je podstaklo ljude da ostanu u kućama. Pored toga ni filmski kritičari nisu bili preterano oduševljeni filmom „Vavilon“. No, koplja se lome oko jedne osobe, a to je Margo Robi. Jedni krive nju za propast filma, drugi je brane.

Margo Robi Foto:Tanju/AP

Oni zlobni pišu kako je „Amsterdam“, prethodni film u kojem je glumila lepa glumica, takođe doživeo neuspeh na blagajnama, a s padom „Vavilona“ taj se niz nastavlja.

- Margo Robi je propala sa "Amsterdamom", a sada i sa "Vavilonom“ -napisala je jedna osoba na društvenim mrežama, a ceo drugi naslov je glasio: „Najnoviji film Margo Robi, "Vavilon", propao na blagajnama.

- Filmovi Margo Robi su ove godine koštali Holivud 200 miliona dolara - navodi se u drugom komentaru.

Na takve komentare reagovali su oni koji se ne slažu s tom tezom.

- Zanimljivo je ko će biti kriv za neuspeh "Vavilona" na blagajnama. Primećujem da se piše kako je ‘propao novi film Margo Robi’. To je narativ koji se veže u tezu kako Margo Robi nije filmska zvezda. Ali, Brad Pitt, oskarovac koji je dvostruko duže u ovom biznisu od nje i koji je naveden kao prvi na listi glumaca ovog filma, prošao je neokrznut. Zanimljivo? - napisao je jedan korisnik na Twitteru.

Margo Robi je za rolu u „Vavilonu“ nominovana za Zlatni globus u kategoriji najbolja glumica u mjuziklu ili komediji, a film će se za prestižnu nagradu boriti u još četiri kategorije: najbolji mjuzikl ili komedija, najbolji glumac (Dijego Kalva), sporedna muška uloga (Bred Pit) i najbolja muzika (Džastin Harvic).

Jeste li gledali "Amsterdam" ili "Vavilon"? Ako jeste, javite nam svoje utiske u komentarima. I šta smatrate - ko je kriv?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arkadije

    30. decembar 2022 | 10:10

    Amsterdam je prosto neglediv. Čekaš, čekaš,ništa, glupost. Dramaturški je ravna linija. Džaba top glumci,čak ni priča nije suštinski loša. Izvedba je amaterska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA