≫ 

Ron Hauard objasnio zašto bi opet voleo da sarađuje sa Tomom Henkson, govorio i o filmu "Solo"

Reditelj se prisetio koliko je ovaj glumac za njega bio nadahnuće tokom snimanja filma "Apolo 13" (1995).

  • 0
Ron Howard Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Američki reditelj Ron Hauard se nada da će ponovo sarađivati sa glumcem Tomom Henksom, za kojeg kaže da je veliki talenat i saradnik.

Hauard je muzičkom časopisu NME rekao da se nada "da su daleko od kraja saradnje" sa Henksom i prisetio se koliko je ovaj glumac za njega bio nadahnuće tokom snimanja filma "Apolo 13" (1995).

"Stvarno me impresionirala njegova potpuna posvećenost pojedinostima i znanje o misijama na Mesec. Njegova strast i uverenje da ne moramo ulepšavati (priču), da je samo treba prikazati, prosto oživeti. Zapravo naučio sam dosta iz njegove posvećenosti", rekao je Hauard.

Govoreći o mogućnosti da film "Solo", iz serijala "Ratovi zvezda", dobije nastavak, Hauard je naveo da koliko razume to nije prioritet kod producenata Lukas film, i da jedina priča o tome dolazi od fanova.

"Ali tu su pokrenuti neki sjajni likovi, i ljudi u Lukas filmu vole fanove i stvarno ih slušaju, tako da nikad ne reci nikad. No, nisam upoznat da trenutno postoje konkretni planovi da se proširi priča ili da se pozabavimo sa određenim likovima", rekao je Hauard.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA