≫ 

Ko je nevesta Miloša Bikovića u "Hoću muža"? Kolegu naučila da se ljubi, a zbog Ukrajine stigla do suda

Pre godinu dana Kristina je dospela u žižu javnosti kada je 24. februara objavila svoj stav o ratu u Ukrajini

  • 2
film „Hoću muža“, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Foto: Promo

Komedija "Hoću muža" večeras se emituje na RTS-u, a pored Miloša Bikovića (Sergej) u njoj igra lepa ruska glumica Kristina Asmus (Ljubov).

Film je premijeru kod nas imao prošle godine na FEST-u, uporedo sa prvim prikazivanjem u Rusiji, a kao rediteljka i scenaristkinja potpisuje ga Sonja Karpunjina, žena Klima Šipenka, reditelja koji je snimio "Slugu", najgledaniji ruski film ikada, a u kome takođe igra Biković.

Hoću muža Foto: Promo

Kristini (34) je pravo ime Kristina Majsnikova, dok je Asmus prezime njenog dede po majci, inače nemačkog porekla.

Kao dete Kristina se bavila gimnastikom, a zatim je svoju pravu ljubav pronašla u pozorištu. Slavu je stekla u komediji "Stažisti", da bi kasnije zaigrala u poznatim ruskim filmovima "Pepeljuga" (2012), "Šta muškarci rade" (2013), "Lako za pamćenje" (2014) i drugi.

Iz braka sa poznatim šoumenom Garikom Karlamovim ima ćerku Nastju. Par se razveo 2020. godine.

Pre godinu dana Kristina je dospela u žižu javnosti kada je 24. februara objavila crni kvadrat na Instagramu sa ispisom:

- Strah i bol. Molim vas, ostavite se toga. Ne ratu.

Početkom marta Vladimir Putin je potpisao zakon koji predviđa krivičnu i administrativnu odgovornost za lažiranje o delovanju oružanih snaga i diskreditaciju vojske. Кazna prema Zakoniku o upravnim prekršajima predviđa novčanu kaznu do 50 hiljada rubalja (u slučaju poziva na nedozvoljene akcije i nerede - do 100 hiljada rubalja), krivična odgovornost - novčane kazne do 1,5 miliona rubalja i kazna zatvora do 15 godina.

Međutim, sud je procenio da ne postoji krivično delo i odbacio slučaj.

Kristina me naučila da se ljubim

Glumac Sergej Gilev, koji u filmu "Hoću muža" igra Roberta, verenika Ljubov, ispričao je anegdotu sa snimanja.

- Moj junak je ljubazna osoba koja misli da ga mlada vara. Ona pokušava da objasni da to nije tako, ali mog junaka su vaspitali ne baš osetljivi i prijatni ljudi, pa mu se čini da ga svi varaju. Zbog toga on sve upropasti. Кristina Asmus igra moju nevestu. Na terenu me je naučila da se ljubim. U početku je mislila da to radim previše teško. Postao sam smireniji, ali tada se Кristini učinilo da sam previše letargičan. I oko sat vremena na hladnom moru tražili smo „sredinu“. Tako je Кristina lično režirala naš poljubac u ovom filmu. A nisam baš iskusan: pre toga sam u filmovima igrao samo veoma loše ljude i jednostavno nisam znao da igram osobu koja je u situaciji obostrane saglasnosti. Tako sam, zahvaljujući Sonji Кarpunini i njenom filmu, postao malo bolji kao čovek i kao glumac - rekao je Sergej Gilev.

Kako vam se dopao film "Hoću muža"? Javite nam u komentarima.

Video: Biković otkrio da je u novom filmu morao da nosi periku: Da li će publika provaliti koja je scena?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola Stojičić

    3. januar 2023 | 23:11

    Ovaj film je tako prijatan za gledanje. U moru današnjih rijalitija, bluda i svega drugog nedostojnog, ovaj film vraća veru u nešto lepo, plemenito, ljudsko...

  • Ztr

    3. januar 2023 | 23:15

    Upravo odgledao na rts1. Film za opuštanje. Dobar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA