≫ 

Tvorac serije "Šerlok" bi pristao da piše scenario za petu sezonu, ali ima jedan uslov

Stiven Mofat nema ništa protiv da piše

  • 0
Šerlok serija "Šerlok" / Foto: BBC

Stiven Mofat, ko-kreator serije "Šerlok" nagrađene Emijem, rekao je da će početi da piše scenario za petu sezonu  ako se zvezde Benedikt Kamberbač i Martin Friman obavežu da se vrate.

Mofat (61) je u programu BBC Today u ponedeljak rekao da će "sutra početi da piše" ako se glumci, koji su igrali Šerloka Holmsa i dr Votsona u seriji, posvete još jednoj sezoni serije.

"Oni su na većim i boljim stvarima, ali, Martine i Benedikte, "Molim vas, vratite se?", rekao je Mofat, prema Deadline-u.

Serija, čija je radnja smeštena u Londonu, trajala je četiri sezone, između 2010–2017 godine, a tada su glumili još i pokojna Una Stabs kao gospođa Hadson, Rupert Grejvs kao Lestrejd i Luiz Brili kao Moli Huper.

Nakon zaključka o Šerloku, obojica su viđena u projektima visokog profila u Marvelovom filmskom univerzumu, pri čemu je Kamberbač igrao "Doktora Strejndža", dok se Martin pojavljuje u filmovima "Crni panter" kao lik Evereta K. Rosa.

U intervjuu, Mofat je promovisao svoju predstavu "The Unfriend" na Vest Endu  i rekao da su on i saradnici "tek počeli da pričaju o" drugoj sezoni njegove hit BBC/Netflik mini serije "Inside Man".

Mofat je rekao da je serija, u kojoj glume Stenli Tuči i Dejvid Tenant, "postupila prilično dobro" na "grafikonima koji su entuzijastično klimali glavom" koji mere javno mnjenje.

Serija, koja Tučija prikazuje kao osuđenog ubicu koji rešava zločine iz zatvora, počela je sporo na Netfliksu dok nije premašila cifru od pet miliona na strimeru, prenela je agencija.

Mofat je o svojoj novoj predstavi, u kojoj glumi Šerlok zvezda Amanda Abington, rekao: "Radi se o izuzetnoj agoniji iznošenja teških tema.", piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA