Ako volite seriju "Šetnja sa lavom", evo šta vas očekuje u 7. i 8. epizodi

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić

  • 0
Serija "Šetnja sa lavom" Foto: Nemanja Miščević

Nakon velikog uspeha filma "Ala je lep ovaj svet", autorska i glumačka ekipa donosi nam potpuno nove zaplete kroz 10 epizoda TV serije "Šetnja sa lavom", koja je počela premijerno da se emituje od 17. decembra 2022. godine na SUPERSTAR TV i od 21. decembra 2022. godine na TV Prva.

U sedmoj epizodi TV serije "Šetnja sa lavom" Una (Anđelka Prpić) i inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) se udružuju i počinju zajedno da traže dokaze o Batinoj nevinosti. U međuvremenu, mediji prave aferu o njihovoj tajnoj vezi i Trišić (Andrej Šepetkovski) jedva uspeva da se opravda kod svoje žene. Francuski milioner na Nadinoj izložbi u Parizu odlučuje da kupi sve slike, ali Nada (Anica Dobro) iznenada premine. Bata (Andrija Kuzmanović) u zatvoru saznaje za smrt majke i reaguje burno, zbog čega dobija produženje kazne. Bati se rađa ideja da pobegne iz zatvora.

U osmoj epizodi TV serije "Šetnja sa lavom" Bata (Andrija Kuzmanović) sa svojim cimerima planira bekstvo. Una (Anđelka Prpić) zbog svog promenjenog pristupa poslu dobija upozorenje pred otkaz. Una (Anđelka Prpić) sve češće posećuje Batu (Andrija Kuzmanović) i njihov odnos se produbljuje. Inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) traži dokaze o neispravnim instalacijama u Batinom stanu koje su dovele do eksplozije. Inspektora Trišića napušta žena i odvedi decu sa sobom. Bata (Andrija Kuzmanović) uspeva da pobegne iz zatvora, ali zbog nepažnje cimera, brzo biva uhvaćen i dobija novo produženje.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Blue butterfly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA