Počinje serija "Dara iz Jasenovca": Mirjana Karanović igra odraslu Daru, evo gde i kada je možete gledati

Naravno, poznata je i radnja serije

  • 5
Serija "Dara iz jasenovca"; Mirjana Karanović Printskrin: Youtube/SUPERSTAR TV

Film "Dara iz Jasenovca", koji je premijerno emitovan početkom 2021. godine, privukao je veliku pažnju publike, a sada gledaoci mogu da gledaju i istoimenu seriju.

Radnja ovog ostvarenja (mini serije "Dara iz Jasenovca") počinje 1991. godine u Zadru gde će se i sresti Dara i Budo, i to 50 godina poslije njihovog bekstva iz Јasenovca.

Njih dvoje dugo neće imati nikakav kontakt, jer će ih razdvojiti nakon napuštanja "logora smrti". Budu je usvojila hrvatska porodica i on je celog života mislio da je Hrvat, piše RTRS, a prenosi Mondo.

U mini seriji "Dara iz Jasenovca" lik Dare, koja je u međuvremenu odrasla, igra Mirjana Karanović, koju je u filmu igrala sjajna Biljana Čekić.

Inače, ostvarenje reditelja Predraga Gage Antonijevića možete gledati od 9. do 12. januara (ponedaljak, utorak, sreda, četvrtak) na dva TV kanala. To su Superstar TV i Radio televizija Republike Srpske (RTRS).

Serija "Dara iz Jasenovca" počinje sa emitovanjem u 21 čas, svakog od navedenih dana.

Pogledajte i trejler:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    9. januar 2023 | 15:45

    Čemu služi RTS?

  • Pp

    9. januar 2023 | 17:24

    Nju stavili da igra Srpkinju ??

  • Бане

    10. januar 2023 | 10:39

    Чим главну улогу игра глумица која је својим улогама док је века и света исатанизовала и изблатила сопствени народ као оличење монструозности, геноцида и чега јасан је и сам смисао серије. А ти народе, наседај и даље.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA