Spremni za finale? Poslednje epizode "Šetnje s lavom" donose uzbudljiv zaključak

Daba se budi iz kome

  • 7
Serija "Šetnja sa lavom" Foto: Nemanja Miščević

U devetoj epizodi TV serije ŠETNJA SA LAVOM Una (Anđelka Prpić) često posećuje Batu (Andrija Kuzmanović) i među njima se rađa ljubav koja se svakim danom produbljuje.

Una (Anđelka Prpić) dobija otkaz na televiziji. Inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski), uz Uninu pomoć, uspeva da nađe dovoljno dokaza da pokrene novo suđenje. Daba (Bojan Hlišč) se budi iz kome.

Serija Foto: Nemanja Miščević

U desetoj epizodi TV serije ŠETNJA SA LAVOM na ponovljenom suđenju se dokazuje da Bata (Andrija Kuzmanović) nije namerno izazvao nesreću, tako da mu se drastično smanjuje kazna. Inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) na poslu likuje,ali kolege koji su razočarane jer se ispostavilo da ipak nije imao aferu sa Unom.

Una i Bata nestrpljivo iščekuju da Bata izađe iz zatvora. Daba (Bojan Hlišč) se vraća u zatvor i sprema osvetu. Napolju, Una, Trišić, Žika i Unini roditelji, spremaju doček Bati.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Blue butterfly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    12. januar 2023 | 16:25

    Serija je takav krš,žali bože,ova špicasta Andjelka je iritantna jako

  • 😊

    12. januar 2023 | 17:49

    Andjelka će nam iskočiti iz frižidera! Ne postoji serija u kojoj je nema!

  • Bogdanovic Vladimir

    16. januar 2023 | 00:52

    Ocekivao sam da ce Bata da prezivi a ne da nastrada na takav nacin. Bas los zavrsetak! Malo nam je muka drama dajte vise serija sa lepsim krajem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA