Prvi snimci poslednje epizode Elen Pompeo: "Uvod u anatomiju" najavio oproštaj dr Meredit Grej od Sijetla

"Ponekad je promena dobra, ponekad promena je sve"

  • 0
Uvod u anatomiju, ELEN pompeo Printskrin: YT/ ABC

Polako, ali sigurno "Uvod u anatomiju" priprema svoje fanove za odlazak glavne junakinje Elen Pompeo iz emisije.

Glumica koja tumači lik dr Meredit Grej od prve sezone snimila je svoju poslednju epizodu koja će se emitovati ovog feburala, objavila je glavna producentkinja Кrista Vernof.

U novom klipu i uz pesmu„I'll Follow the Sun“, Meredit se sprema da napusti Grej Sloun i Sijetl dok joj prijatelji i kolege priređuju zabavu iznenađenja.

- Ponekad je promena dobra, ponekad promena je sve - čuje se Mereditin glas.

Dok joj bolničko osoblje nazdravlja, ona kaže:

- Znate, verovatno ću se vratiti sledeće nedelje.

Obožavaoci mogu da prepoznaju i pesmu 'Chasing Cars' — pesme koja je ranije korišćena u "Uvodu u anatomiju" da obeleži neke emotivne scene, ali i u vrlo polemisanoj muzikoj epizodi.

Original "Snow patrol" predstavljen je u 2. sezoni kada Izi (Ketrin Higel) saznaje za Denijevu smrt (Džefri Din Morgan). Kasnije, čuli smo je i u 18. sezoni, u verziji Tommee Profitt & Fleurie, kada su se Meredit i njen ljubavni interes, dr Nik Marš (Skot Spidmen), svađali i razišli.

Elen Pompeo, koja je zahvaljujući ovoj seriji postala jedna od najplaćenijih glumica na svetu, objavila je ove zime da napušta popularnu medicinsku dramu.

- Večno sam zahvalna zbog ljubavi i podrške koju ste pružili meni, Meredit Grej i ovoj seriji kroz 19 sezona! Kroz sve to, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez najboljih obožavatelja na svetu. Svi ste učinili ovaj put tako zabavnim i ikoničnim. Volim vas i cenim do neba - napisala je tada Pompeo.

Serija nastavlja da se emituje sa novim likovima, a jedan od njih je australijska glumica Adelajd Kejn, koju će pojedini gledaoci prepoznati kao Meri Stujart, kraljicu Škotske, u seriji "Vladavina" (Reign) koja se emitovala na CW od 2013. do 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA