SkyShowtime stigao u Srbiju: Premijerna cena za Doživotnu pretplatu

Nova premium striming platforma već dostupna u Srbiji

  • 2
Skyshowtime Foto: Promo

Samo u ograničenom vremenskom periodu korisnici koji se prijave preko skyshowtime.com dobiće 50% popusta na standardnu cenu mesečne pretplate – doživotno.

Premium striming platforma SkyShowtime je već dostupna u Srbiji uz Doživotnu ponudu upola cene za sve nove pretplatnike.

Samo u ograničenom vremenskom periodu korisnici koji se prijave preko skyshowtime.com dobiće 50 posto popusta na standardnu cenu mesečne pretplate – doživotno.

To znači da će korisnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 evra svakog meseca umesto 5,99 evra za sadržaje svetske klase, uključujući premijere holivudskih filmova i ekskluzivne nove serije najvećih svetskih studija.

Direktor SkyShowtime Monti Sarhan je izjavio:

-SkyShowtime nudi premium sadržaj po neverovatnoj ceni, pružajući našim klijentima najbolju vrednost zabave. Kao novi veliki igrač u oblasti striming u Evropi, uzbuđeni smo da donesemo još više vrednosti za korisnike u Srbiji, sa specijalnom vremenski ograničenom ponudom koja podrazumeva upola manju cenu za doživotnu pretplatu.

Od samog početka, publika će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova u koje spadaju: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

Velika nova imena iz sveta serija dolaze na SkyShowtime platformu u narednim mesecima i tu spadaju neka od najiščekivanijih izdanja: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice.

Dodatno, SkyShowtime platforma je mesto gde će novi blokbaster filmovi od Universal Pictures i Paramount Pictures studija biti dostupni nakon njihovih prikazivanja u bioskopima i izdanjima za kućnu zabavu. Novi filmovi koji dolaze na SkyShowtime platformu su: Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. U druge blokbastere koji će biti dostupni na servisu spadaju Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

SkyShowtime platforma nudi nove vrhunske serije, sadržaj za decu i porodicu i veliki izbor legendarnih naslova iz riznica kompanija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.

SkyShowtime ponuda "Doživotno upola cene" dostupna je samo u ograničenom vremenskom periodu i u skladu je sa pravilima i uslovima - www.skyshowtime.com/rs/terms/offers.

Advertisement

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    30. januar 2023 | 18:09

    Pretplatio sam se po ponuđenoj ceni i mislim da su napravili odličan potez za ovo naše balkansko tržište naviklo na pirateriju. U odnosu na Netflix, Prime Video ili Disney+ cena je mnogo niža (i više od 50%) a sadržaj je prilično kvalitetan. Ako budu povećali cenu, otkaz pretplate je jednostavan, )... Preporučujem svima da probaju.

  • W

    30. januar 2023 | 13:30

    Navlace na cenu od tri evra, ali začkoljica je u 50% popusta, što znači da će cena ici uvis...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA