Pamela Anderson o seriji "Pam & Tommy": "Nemam želje to da gledam"

"Nikada nisam gledala kućni snimak, neću ovo gledati.", rekla je Pamela.

  • 0
Lili Džejms, Lily James, Pamela Anderson Foto: Profimedia Backgrid USA/Everett Collection

Pamela Anderson konačno je progovorila o seriji "Pam & Tommy" u svom predstojećem Netfliksovom dokumentarcu: "Pamela, A Love Story".

Zvezda serije "Čuvari plaže" priznala je u filmu da joj je ideja o seriji,u kojoj su glumili Lili Džejms i Sebastijan Stan, dovela do "noćnih mora" i otkrila da od kada je prošle godine objavljena, da još uvek "nema želju da je gleda."

Prema navodima sajta Entertainment Tonight, Pamela je u dokumentarcu objasnila da je imala 'košmare', kada su je njeni sinovi Brendon (26) i Dilan (25) obavestili da se snima serija o njoj i bivšem mužu Tomiju Liju. kao i njihovom ukradenom kućnom snimku.

"Nemam želju da to gledam. Nikada nisam gledala kućni snimak, neću ovo gledati.", rekla je Pamela.

Kućni video snimci su ukradeni iz sefa koji se nalazio u Pamelinoj i Tomijevoj garaži tokom njihovog braka i sastavljeni da bi napravili zloglasnu "seks traku", koja je izazvala pomamu medija.

"Ono što su uradili je da su pronašli svu golotinju koju su mogli sa različitih traka, i spojili je zajedno“, izjavila je glumica u dokumentarcu.

Dokumentarac bivše Plejbojeve zečice bi trebalo da bude premijerno prikazan 31. januara na popularnom sajtu za strimovanje, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA