≫ 

Zvezda "Avatara" prva glumica čija su 4 filma zaradila više od 2 milijarde dolara

Ostvarenja u kojem je igrala Zoe Saldana bila su pun pogodak na blagajnama

  • 0
avatar put vode premijera Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Zvezda serijala "Avatara" Zoe Saldana je prva glumica koja u četirfi filma koja su zaradila preko dve milijarde dolara na bioskopskim blagajnama.

Njeno poslednje ostvarenje, "Avatar: Put vode" je inkasirao više od 2 miliona dolara, a ta cifra će definitivno i rasti. Treba podsetiti da je prvi deo "Avatara" iz 2009. godine zaradio 2,9 milijardi dolara.

Zoe Saldana je glumila i u Marvelovim ostvarenjima "Avengers: Infinity War" i "Avengers: Endgame", koja su zaradila ogroman novac.

"Osećam da sam zadnjih 10 godina svog života jednostavno bila zaglavljena. Osećala sam se zaglavljeno radeći ove franšize. Vrlo sam zahvalna na prilikama koje su mi se pružile, od saradnje s neverovatnim rediteljima do upoznavanja članova glumačke postave koje smatram prijateljima i igranja uloge koju obožavatelji, posebno deca, vole", rekla je Yoe Saladana za Women's Wear Daily, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA