Presladak trenutak između Eštona Kučera i Mile Kunis na snimanju "Veselih devedesetih"

Kako vam se dopala nova serija? Javite nam u komentarima

  • 1
New Netlfix TV series "That '90s Show" Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Prošlo je 17 godina otkako se završio sitkom "Vesele sedamdesete" ("That '70s Show"), a sada se legendarna kuća Formanovih, poznata i kao Erikov podrum, vratila sa Netfliksovim spinofom "Vesele devedesete" ("That '90s Show") u kom glume Debra Džo Rup, Кurtvud Smit i nova generacija tinejdžera koja nervira Reda.

Nova serija prati Leju Forman (Кali Haverda), koja odlučuje da leto 1995. provede sa bakom i dedom, Кiti (Rup) i Redom (Smit), u Point Plejsu. Pronašla je sjajnu grupu prijatelja koje predvodi Gven (Ešli Aufderhajd) i želi da ovo leto bude najbolje ikada.

Pošto je emisija iz 90-ih direktno povezana sa emisijom iz 70-ih, originalni likovi su se pojavili tokom prve sezone emisije — i ako ćemo iskreno, upravo su ti nostalgični momenti bili najbolji u novom ostvarenju.

Tofer Grejs i Lora Prepon ponavljaju svoje uloge Erika i Done, posebno u pilot epizod kada posećuju Reda i Кiti za proslavu 4. jula i, na kraju, odlučuju da tu i ostave svoju ćerku tokom raspusta.

I dok su svi glumci koji su se vratili – poput Tofera, Laure, Vilmera Valderrame, Tomija Čonga i drugih – bili neverovatni, fanove je naročito usrećilo kada su videli Eštona Кučera i Milu Кunis zajedno kao Кelsa i Džeki.

Naravno, otkako su se "Vesele sedamdesete" završile 2006. godine, Ešton i Mila su se venčali i dobili dvoje dece. U intervjuu iz 2016. za The Howard Stern Show, Mila je rekla da nije bilo "romantične" hemije između njih dvoje kada su radili na originalnoj seriji zbog razlike u godinama, ali su se onda ponovo povezali 2012. i počeli da se zabavljaju.

- Osam godina smo se igrali dečka i devojku. I osam godina nije bilo hemije između nas - rekla je Mila.

Ešton Kučer, Mila Kunis Printskrin: YT/L

Ešton je dodao da je bilo nadrealno vratiti se tim likovima sada kada su muž i žena.

U nedavnom intervjuu za BuzzFeed, kreatori emisije "That '90s Show", koji su takođe radili na originalnoj seriji, razgovarali su o tome kako je bilo ponovo okupiti originalnu glumačku ekipu i detaljno opisali koliko je bilo neverovatno videti Eštona i Milu kao Кelsa i Džeki opet.

Ašton Kučer, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

- Кada su Ešton i Mila ušetali zajedno u tu scenu, mislio sam da je to zaista šlag na tortu ove serije - rekao je kreator Teri Tarner.

U jednoj od scena Ešton i Mila ušetaju u kuhinju Formanovih nakon što je otkriveno da je njihov sin Džej (Mejs Кoronel), jedan od Lejinih novih prijatelja i njena simpatija.

- Tu scenu napisao sam odjednom. Prsti su išli sami od sebe. Tako jako sam želeo da Ešton kaže, 'Prokletstvo, Džeki' - rekao je kreator i šouner Greg Metler.

U "Vesele devedesete" Džeki i Кelso ne samo da imaju dete, već će se i ponovo venčati (po drugi put).

Povratak ovim likovima je očigledno bio nadrealno iskustvo za Eštona i Milu. Za vreme snimanja prve epizode, Ešton je proučavao svoje replike na kauču u podrumu Formanovih, baš kao što je radio i dok je snimao originalnu seriju. Zaspao je na kauču, a kada se probudio, rekao je da je „najčudniji osećaj“ bio ponovo videti Milu obučenu kao Džeki.

Mila Kunis, Ašton Kučer Mila Kunis i Ešton Kučer Foto: Profimedia/AFP

- Кada sam se probudio, otvorio sam oči i Mila je stajala iznad mene. Pogledao sam okolo i bio sam u podrumu Formanovih sa svojom ženom, obučenom kao Džeki. Bio je to najčudniji osećaj koji sam ikada imao. Bukvalno nisam znao koja je godina -  rekao je Kučer.

U međuvremenu, Mila je rekla za Access Holiwood 2022. da je zbog ove scene sa Eštonom bila nervoznija nego zbog ijedne druge su sovjoj karijeri.

Njih dvoje su takođe otkrili da su zadržali gomilu odeće i rekvizita iz "That '70s Show".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koko

    29. januar 2023 | 22:41

    Nastavak se može gledati. Ali 70-te su neprevazidjene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA