Pamela Anderson otkrila šta zaista misli o seriji "Pem i Tomi" i glumici Lili Džejms

Lili Džejms toliko liči na Pamelu u spomenutoj seriji

  • 0
Pamela Anderson Pam & Tommy' starring Lily James and Sebastian Stan comes to a finale Foto-kolaž: BACKGRID / Backgrid UK / Shutterstock Editorial/Kristin Callahan/Profimedia

Hulu je prošle godine objavio "Pem i Tomi", igranu seriju sa Lili Džejms i Sebastijanom Stanom u glavnim ulogama kao Pamela Anderson i Tomi Li.

Jednosezonska serija prati trogodišnji brak Pamele i Tomija Lija. Radnja se posebno fokusirala na krađu i ilegalnu distribuciju njihovog zloglasnog intimnog filma, koji je par privatno snimio tokom medenog meseca.

"Pem i Tomi" su osvojili brojne nominacija za nagrade, uključujući i one za Emi 2022.

Mnogi su kritikovali zašto se uopšte snima serija o Pamelinom i Tomijevom intimnom životu, posebno kada je bilo jasno da Pamela ne želi da bude uključena u razvoj. U stvari, ona nije ni dala svoju dozvolu.

Serija je zasnovana na istoimenoj knjizi "Pam i Tomi" autorke Amande Čikago Luis, kao i na članku Rolingstouna iz 2014. „Pem i Tomi: Neispričana priča o najozloglašenijem seks snimku na svetu“.

Pamela Anderson, Tomi Li Pamela Anderson i Tomi Li / Foto: Profimedia/Cliff Welch/Icon Sportswire / Newscom

Dok se serija emitovala, izvor blizak Pameli rekao je da je ona "nikada, nikada neće gledati" i da nije ni videla trejler.

Sada, skoro godinu dana nakon premijere "Pam & Tommy", Pamela je progovori o tome koliko je joj je bola nanela ova serija i kako je ponovo morala, vrlo javno da proživljava teške trenutke iz prošlosti.

- So na ranu. ... Još uvek mi duguju javno izvinjenje - rekla je Pamela za Variety, misleći na autore serije.

Seriju nije gledala, ali nije mogla da pobegne od bilborda na kojima je reklamirana. Dodala je da Lili i Sebastijan izgledaju kao da su se obukli kao ona i Tomi za Noć veštica.

Zbog ove serije ponovo se našla u žižu javnosti, mesto koje dobro poznaje zahvlajujući svojim angažmanima u "Čuvarima plaže" i "Plejboju", zbog kojih nikako nije mogla da putuje bez obezbeđenja.

- Meni je ova serija bila šok. Tomi verovatno misli da je smešno.

Za razliku od Pamele, Tomi se navodno sastao sa Sebastijanom pre početka snimanja. A izvor je za Entertainment Weekly rekao:

- Tomi to ne shvata na isti način kao ona. On razmišljanja isto kao u to vreme: da je svaki publicitet dobar publicitet.

Pamela je rekla da joj je bivši suprug pisao dok se serija emotivala.

- Rekao mi je da ne dozvolim da me ovo boli kao prvi put, jer je od dece da sam se na neki način borila sa činjenicom da se sva ova pitanja ponovo otvaraju.

Pamela Anderson i  Tomi Li  Tommy Lee Foto: Profimedia/Todd Williamson/Avalon

- Mislim da nas nisu prikazali sa dozom ljubaznosti. Samo znam da odbijam da gledam.

Zvezda "Čuvara plaže" ipak je istakla da ne krivi Lili Džejms što je prihvatila ulogu.

- Mislim da je teško igrati nekoga kada ne znaš celu sliku. Nemam ništa protiv Lili Džejms. Mislim da je ona prelepa devojka i da je samo radila svoj posao - objasnila je Pamela.

- Ali ideja o tome da se cela stvar dešava bila je zaista porazna za mene.

Sada Pamela preuzima svoju priču u svoje ruke kroz svoje predstojeće memoare, "Ljubav, Pamela" i Netflikov dokumentarac "Pamela, ljubavna priča".

Na ovom projektu je zapravo sarađivala i izjavila kako bi volela da pozove i Lili Džejms na premijeru.

Za razliku od Pam & Tommija, Pamela je radila sa Pamelom, dokumentaristom Ljubavne priče Rajanom Vajtom i dala njemu i njegovom timu pristup kućnim video zapisima i još mnogo toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA