Dejvida Karuza je proslavio lik Horejšija Kejna: Ipak, čuvenog detektiva je trebalo da igra drugi glumac

Ipak, ekipa ostvarenja "Istražitelji iz Majamija" je promenila mišljenje i angažovala Dejvida Karuza, što je bio "pun pogodak"

  • 1
CSI Miami, Horatio Caine, David Caruso, Horejšio Kejn, Dejvid Karuzo Printskrin: Youtube/beepboopvideo

Glumca Dejvida Karuza su mnogi zapamtili po liku Horejšija Kejna u seriji "Istražitelji iz Majamija" ("CSI: Miami"), kojeg je glumio od 2002. do 2012. godine. Ipak, čuvenog detektiva je trebalo da igra drugi holivudski superstar.

Tačnije, Horejšija Kejna je trebalo da glumi niko drugi do Don Džonson, koga znamo po liku Džejmsa "Sonija" Kroketa u seriji "Miami Vice" ("Poroci Majamija").

Ipak, ekipa ostvarenja "Istražitelji iz Majamija" je promenila mišljenje i angažovala Dejvida Karuza. To je bio na kraju i "pun pogodak". Karuza je tako dobro odigrao Horejšija Kejna, da je lik postao zaštitni znak serije. I Dejvid je profitirao, a za svaku epizodu je dobijao 375.000 dolara.

Ono što je poznato jeste da je lik Horejšija Kejna baziran na stvarnom detektivu  iz Los Anđelesa Džonu Hejsu. U samim počecima serije Hejs je bio na snimanju kao stručnjak za bombe. Bio je prijatelj s jednom od producentkinja i spisateljica, Elizabet Devin.

Elizabet je zbog priča koje je detektiv pričao na setu uključila to u scenario serije. Hejs je davao i savete glumcima, koji su bili bazirani na vlastitom iskustvu, o njihovim reakcijama na određene situacije, piše Index.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA