Svetozar Cvetković glumi u "Padu": Poznati glumac objasnio šta za njega znači naslov serije

"Meni se to čini kao jedna vrsta odgovornosti koju do sada nisam imao.", rekao je glumac

  • 0
Svetozar Cvetković Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Na malim ekranima je aktuelna serija "Pad", koja se emituje vikendom na kanalu Superstar TV, a jednu od uloga u ovom ostvarenju Bojana Vuletić igra i Svetozar Cvetković.

Poznati glumac je objasnio šta za njega predstavlja naslov ovog projekta.

"Taj naslov mnogo više kazuje o tome šta je jedan globalni pad jednog vremena u kome smo živeli, koje smo nekako brzo zaboravili, ali ovo jeste jedno bolno podsećanje na to vreme, na taj milje.", rekao je Svetozar Cvetković i dodao:

"Meni se to čini kao jedna vrsta odgovornosti koju do sada nisam imao. Ne mogu da kažem da nije bitno u čemu ste, kao u ulozi, ali mi se čini da moje prisustvo nosi mnogo veću odgovornost nego odgovornost igranja jedne uloge, pa i kako ona bila dobra.", naveo je glumac i zaključio

"Mislim da po tome kako su pojedini članovi ekipe doneli tu vrstu svoje glumačke i lične odgovornosti u ovaj projekat, mislim da je to ono...", rekao je glumac.

Pogledajte snimak:

O seriji "Pad":

Pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, a sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi, od 21.01. svake subote i nedelje na Superstar TV, očekuje nas prikaz jednog tragičnog dogadjaja iz ‘90ih godina, koji nedvosmisleno ukazuje na moralni, duhovni i konačno fizički pad cele jedne zemlje.

Raspad bivše Jugoslavije i rat, sankcije i siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u celom društvu, obeležili su devedesete godine prošlog veka, a ujedno daju i vremenski okvir radnje serije. Ova nedvosmisleno i po svemu drugačija serija, samo kao polaznu tačku uzima tragičan događaj koji se odigrao u Podgorici 1993, a zapravo nas vodi kroz puteve duše jednog umetnika, koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici.

Pored Milana Marića gledaćemo i Borisa Isakovića, Mimu Karadžića, Milicu Janevski, Anđelu Jovanović, Ljubomira Bandovića, Dubravku Drakić, Dragana Marinkovića Macu, Krešimira Mikića, Izudin Bajrović, Slavka Sobina, Kemala Rizvanovića, dok autorsku ekipu čine reditelj i scenarista Bojan Vuletić i scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Video: Anđela Jovanović u Padu igra drugu ženu Ivana Maslaća: O svom liku, Milanu Mariću...

Video: Reditelj Bojan Vuletić objasnio zašto je Milan Marić dobio glavu ulogu u seriji Pad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA