"Bad boys, bad boys whatcha gonna do?" Snima se 4. nastavak popularne akcione komedije

Podsetimo, prvi "Bad Boys" film je objavljen 1995. godine

  • 0
Bad Boys for Life film , Will Smith Vil Smit,  Martin Lawrence Martin Lorens Foto: Tanjug/AP/Ben Rothstein/Columbia Pictures-Sony

Vil Smit i Martin Lorens i zvanično su potvrdili da će uskoro početi snimanje četvrtog nastavka akcione komedije "Bad Boys", kao i to da će obojica biti deo projekta.

Smit je na Instragramu podelio video sa natpisom "Bilo je krajnje vreme", a u kojem objašnjava kako je upravo krenuo ka Lorensovoj kući da proslave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Will Smith (@willsmith)

- Zvanično je. Loši momci zauvek, bejbi! - rekao je on i dodao da se treći film zvao "Bad Boys for Life", a da to možda i nije bila tako dobra odluka s obzirom da se snima četvrti.

Sony Pictures je rekao da će se na projekat vratiti i reditelji Adil El Arbi i Bilal Falah, a da će Kris Bremner napisati scenario.

Podsetimo, prvi "Bad Boys" film je objavljen 1995. godine, a nastavak je u biospkope stigao 2003. Čak 17 godina kasnije došao je i treći deo - 2020. a evo, za četvrti se neće čekati toliko dugo.

Smitu će ovo biti drugi značajniji film nakon incidenta na dodeli Oskara i zabrane pojavljivanja na istom u sledećih deset godina.

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA