Zvezde "Outer Banks" progovorile o tome kako je bilo snimiti 3. sezonu posle raskida

Sznaćemo 23. februara kada stigne 3. sezona

  • 0
Chase Stokes i Madelyn Cline Foto-kolaž: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial /Matt Baron/BEI / Profimedia

Tinejdžerska serija "Outer Banks" osvojila je publiku širom sveta, a da je tako bilo i u Srbiji videli smo prošle godine kada su devojčice progonile jednog od glumaca ove serije dok je snimao film u našoj zemlji.

Treća sezona stiže na Netflix 23. februara, no fanovi se ne pitaju samo šta će se desiti sa grupom sada kada je bogatija za jednog člana, ali i sama na udaljenom ostrvu, daleko od blaga koje su jurili... Pitaju se i kako će dinamika između glavnih likova Madelin Klajn (Sara) i Čejsa Stoksa (Džon Bi) izgledati u novom serijalu, s obzirom da je par sa ekrana bio u vezi i u stvarnom životu, a raskinuli su malo pre snimanja.

Oboje glumaca otvoreno je pričalo o tome za Entertainment Weekly.

- Mads i ja snimamo zajedno već 30 epizoda i obećali smo jedno drugom pre nego što smo uopšte počeli da izlazimo da će posao uvek biti na prvom mestu. Bez obzira šta se dešava u našim ličnim životima, gde vas koji vas okolnosti ponekad odvedu u različitim pravcima, da ćemo uvek poštovati rad - rekao je Čejs.

Medi je podržala njegove komentare, rekavši da su ona i Čejs „uvek bili tu jedno za drugo kada je u pitanju posao i ova serija“.

Outer Banks "Outer Banks" / Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

- Imali smo radni odnos pre nego što smo imali lični odnos, a naš cilj od prvog dana je uvek bio da ostavimo seriju boljom nego što smo je našli - nastavila je ona.

Madelin je dodala da je „zaista, zaista srećna“ i „veoma ponosna na posao“ koji su uradili ove sezone, i „neverovatno zahvalna na svojim kolegama i njihovom profesionalizmu“.

Čejs je hvalio Medlin i kad su njeni drugi projekti u pitanju, kao što je film "Stakleni luk: Nož u leđa".

- Ona je neverovatna osoba, rok zvezda od glumice i trenutno je u usponu. Bez obzira što sada nismo zajedno, ja ću i dalje uvek biti jedan od njenih najvećih obožavatelja, i super sam, super ponosan na sva njena dostignuća u "Outer Banks" i van nje - dodao je on.

Кo-kreator serije, Džonas Pejt, potvrdio je profesionalizam koji su Čejs i Medlin održavali tokom snimanja treće sezone:

- Na setu su se ponašali neverovatno i nikada ne biste znali da su bili u vezi van kamere. Bili su sjajni. Svaka čast Čejsu i Medi, samo su spustili glave i uradili posao, tako dobro za njih.

A da li je zaista tako publika će moći da se uveri kada se "Outer Banks" vrati na strimig servis 23. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA