Vreme čitanja: oko 2 min.

Kevin Kostner odlazi iz "Yellowstone"? Da li je ovo kraj serije ili na scenu stupa Metju Mekonahi?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veruje se da ovo neće biti kraj franšize

  • 0
Metju Mekonahi Kevin Kostner Jeloustoun Foto-montaža: Profimedia/Alamy/MediaPunch Inc, Profimedia/Capital Pictures/Film Stills

"Jelouston" (Yellowstone) najbolje ocenjena drama na televiziji, mogla bi da se završi na neočekivan način, prema pisanju Deadline-a. Navodno, ko-kreator serije Tejlor Šeridan, zajedno sa Paramount Global i Paramount Network, radi na tome da posle pet sezona okonča popularnu seriju, u kojoj glavnu ulogu igra Kevin Kostner.

Međutim, veruje se da ovo neće biti kraj "Yellowstone" franšize, a možda ni same originalne serije, te da će uzde od Konstera preuzeti holivudski superstar Metju Mekonahi.

Yellowstone "Yellowstone" / Foto: Paramount

Prema pisanju ovog medija, Mekonahi trenutno pregovara sa Paramountom.

Veruje se da je glavni uzrok potrebe da se priča o ovoj generaciji Datonovih privede kraju zvezda Кevin Кostner koji je bio u sporu sa studijom oko rasporeda snimanja. Izvori su navodno rekli za Deadline da je Кostner želeo da prvi deo pete sezone snima samo 50 dana, uprkos tome što je prvobitno rekao da će raditi 65.

Za drugi deo serije, glumac je navodno rekao produkciji da će biti dostupan za snimanje samo sedam dana, jer ima prethodno ugovorene obaveze na svom predstojećem vestern filmu "Horizont", u kojem glumi, režira i piše zajedno sa Džonom Berdom za Warner Bros. i New Line.

Deadline izveštava da je Кostnerovo ponašanje bilo problematično za glumce i Šeridana. Glumačku ekipu od prve sezone čine i Luk Grajms, Кeli Rajli, Ves Bentli, Кol Hauzer, Кelsi Asbil i Gil Birmingem. Rečeno je da je Paramaunt odbio Кostnerov predlog da se njegov raspored snimanja promeni i doneo odluku da prekine veze i pređe na novi projekat zajedno sa Mekonahijem.

Univerzum "Yellowstone" će živeti u svojim spinof serijama

Šeridan je već uspešno proširio "Yellowstone" franšizu sa dva prikvela.

Prvi, "1883", sa Timom Mekgrouom, Fejt Hil i Semom Eliotom, premijerno je prikazana u decembru 2021. i objasnila kako su se Datonovi uopšte zatekli u Montani i nastanili na Jeloustonu.

Sledeća, koja se trenutno emituje pod nazivom "1923" prikazala je sledeće generacije porodice Daton, sa Harisonom Fordom i Helen Miren u glavnim ulogama, koje su već izgradile svoje carstvo i pokušavaju da ga očuvaju uoči prohibicije i Velike depresije.

Kada je Deadline pokušao da dobije komentar od Paramount Network-a, portparol je rekao:

- Nemamo nikakve vesti. Кevin Кostner je veliki deo "Jeloustona" i nadamo se da će tako još dugo ostati. Zahvaljujući briljantnom umu Tejlora Šeridana, uvek radimo na proširenju franšize ovog neverovatnog sveta koji je izgradio. Metju Mekonahi je fenomenalan talenat sa kojim bismo voleli da sarađujemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA