≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marić objasnio zašto "Pad" uvek počinje intervjuom Ivana Maslaća i zašto u svakoj epizodi njegov lik pada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Marić u seriji reditelja Bojana Vuletića, koja je bazirana po motivima knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, godina nikad", igra glavnog lika, glumca Ivana Maslaća

  • 1
Serija "Pad" Foto: Firefly Productions/Promo/Dunja Dopsaj

Na kanalu Superstar TV subotom i nedeljom gledamo nove epizode serije "Pad", koja je bazirana po motivima knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Glavnu ulogu, lik Ivana Maslaća, glumi, kao što je poznato Milan Marić.

Ono što je poznato jeste da svaka epizoda serije počinje insertom iz intervuja glavnog protagoniste. Ivan Maslać u razgovoru sa novinarkom govori o glumi, životu i drugim stvarima.

Gostujući u emisiji "Šarenica" na RTS-u, Milan kaže da se o tim kadrovima nije konsultovao sa Žarkom Lauševićem. Marić objašnjava koja je svrha intervjua na početku epizode.

"Ta čitava sekvcenca intervjua je sve pred taj događaj. Nama je to dramturski i suštinski služilo kao podsećanje konstantno da svaka epizoda tako počinje i tako se završava, iz prostog razloga da je to konstantno podsećanje šta je taj čovek bio pre toga... Glumac iz toga (njegova priča iz intervjua) vidi svoj posao, tako misli o glumi, životu, o trenutnom stanju u zemlji, o kojoj se isto govori. Prosto, kontekst je bitan za celu tu priču. I taj telop na početku svake epizodu piše da je cela zemlja doživela duhovni, moralni i fizički pad", rekao je Milan Marić.

Glumac je naveo da je u seriji dosta padao. Ono što je zanimljivo da taj pad Ivana Maslaća se stalno ponavlja iz epizode u epizodu. Milanu Mariću nije bilo jasno šta time želi reditelj Bojan Vuletić, ali da je kasnije shvatio.

"Iz svake uloge to jeste neki pad, koji da kao nagoveštava neko zlo. Bilo ih je mnogo (padova)", rekao je Milan Marić.

Pogledajte snimak:

Video: Milan Marić otkrio kako je Žarko Laušević reagovao kada je pogledao seriju Pad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    14. februar 2023 | 08:02

    Lose odglumio skoro celu seriju. Neuverljivo, cista improvizacija. Lausevic Zarko pre svega nije tako prepotentan kako ga je Milan predstavio ako je uopste njega glumio.... Ostali glumci u seriji dosta bolji od glavnog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA