Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Caci Mihailović o ulozi u seriji "Lako je Raletu", najavio i "Cacijev uspomenar"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Caci Mihailović je već 42 godina član Ateljea 212, a 21. februara na sceni izvesti "Cacijev uspomenar".

  • 1
Milan Caci Mihailovic Foto: Nikola Tomić

Glumac Milan Caci Mihailović radi "punom parom", a možemo ga gledati i u seriji "Lako je Raletu". Tamo igra lik Raletovog ujaka.

"Znate kako kažu, nema malih uloga. Ima malih uloga, ali male uloge mogu da budu dobre, a mogu da budu i beznačajne. Ova uloga u Raletu mi se čini slatkom, zanimljivom i baš sam je sa radošću odigrao. Ne znam da li je u perspektivi još neka epizoda, ne znam", rekao je Caci Mihailović gostujući u emisiji "Beogradska hronika", prenosi RTS.

Inače, Caci Mihailović je već 42 godina član Ateljea 212, a 21. februara na sceni izvesti "Cacijev uspomenar".

"Veoma se radujem jer su me posle 105 odigranih večeri, pozvali u Atelje da u svojoj kući odigram ono što je pretežno i vezano za Atelje, jer sve te priče su tu nastale", rekao je glumac.

Milan Caci Mihailovic Foto: Nikola Tomić

"Cacijev uspomenar", kako se navodi, su anegdote i zanimljive priče o čuvenim glumcima, rediteljima, piscima iza zavese, iza kulisa.

Caci Mihailović je igrao sa mnogim svojim kolegama.

"Posle toga bilo je još susreta sa Mijom. Ne mogu da izostavim Žanku Stokić, igrao sam sa Ružicom Sokić preko sto predstava, a sada igram sa Jelicom Sretenović i sa svojim mlađim sinom, Petrom Mihailovićem, u Madlenijanumu. Valcer poručnika Nidrigena je komad koji je Mija Ilić napisao pre 40 godina, a mogao je da ga napiše i pre 140 ili danas. Komad koji je vrlo aktuelan, što se vidi po reakcijama publike – pitanje slobode – a to nam je pitanje uvek neophodno", rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    15. februar 2023 | 20:35

    A sa Zoranom Radmilovićem u Radovanu trećem, odigrao Vilotića.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA