Vreme čitanja: oko 1 min.

Lijam Nison otkrio da je od žene dobio "Džejms Bond ultimatum": Zbog toga nije želeo da glumi agenta 007

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac je bio zainteresovan za ulogu, ali ipak su druge stvari preovladale

  • 1
Lijam Nison, akcioni film Backlight, akcija Foto: Tanjug/Ben King/Open Road Films via AP

Lijam Nison je otkrio da mu je njegova pokojna supruga Nataša Ričardson rekla da se neće udati za njega ako igra Džejmsa Bonda. Sredinom devedesetih pojavila se ideja da glumac glumi agenta 007 u filmu "Golden Eye".

U intervjuu za Rolling Stone časopis, Lijam Nison je naveo da nije želeo ovu ulogu.

"Nije mi ponuđen Džejms Bond. Znam Brokolijeve (producente filmova o Džejmsu Bondu). Pogledali su gomilu glumaca. "Šindlerova lista" je izašla i Barbara (Brokoli) me je zvala nekoliko puta da me pita da li sam zainteresovan, a ja sam rekao: "Da, bio bih zainteresovan", rekao je Nison, a onda se desio preokret.

"A onda mi je moja divna supruga (Natasha Ričardson) pokoj joj duši, rekla dok smo snimali "Nel u Karolini": "Lijame, želim da ti kažem nešto: ako igraš Džejmsa Bonda, nećemo se venčati." Dakle, zadirkivao bih je tako što bih joj išao iza leđa, pravio prste kao da držim pištolj, a zatim (pevušio na temu Džejmsa Bonda). Voleo sam da radim to s*anje", rekao je Nison i dodao:

"Dala mi je Džejms Bond ultimatum. I mislila je to! Hajde, sve te prelepe devojke iz raznih zemalja ulaze u krevet i ustaju. Siguran sam da je većina njenih odluka bila zasnovana na tome", naveo je glumac, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA