Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja sam veliki fan "Južnog vetra"": Andrija Kuzmanović o seriji, otkrio šta mu je bio najveći izazov

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac u ostvarenju Miloša Avramovića glumi lik Kifle

  • 0
TANJUGREFLEKTOR KUZMANOVIC TRAGIKOMEDIJA Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Kao što je poznato, svakog vikenda na RTS-u u 20 časova emituje se serija "Južni vetar: Na granici" reditelja Miloša Avramovića, a jednu od zapaženijih uloga u ovom ostvarenju igra Andrija Kuzmanović.

Podsetimo, glumac glumi lik Kifle, koji je glavni u obezbeđenju glavnog bosa Petra Maraša, u čijoj ulozi se našao Miloš Biković.

U izjavi za medije, Andrija Kuzmanović je podelio svoja iskustva iz "Južnog vetra".

"Ja sam veliki fan "Južnog vetra", rekao je glumac, a pošto u seriji ima dosta pirotehnike i akcije, naveo da se i ranije susretao sa takvim scenama.

"Nije. Bile su "Senke" ("Senke nad Balkanom"), bilo je svašta nešto. Bilo je tu pirotehnike dosta. Zaista je bilo neverovatno iskustvo, ako smem da kažem, kao domaći Holivud, što se tiče pucnjave i akcija. Dolazili su kaskaderi iz drugih zemalja da pomažu oko toga. Mislim da će ljudi da uživaju", rekao je Andrija Kuzmanović.

Pa pitanje šta mu je bio najveći izazov u ulozi, glumac je rekao sledeće:

"Najveći izazov u toj ulozi da pošto je taj projekat doživeo ekspanziju, meni je bio izazov da samo ne remetim njihovu igru, da uđem u voz i da nastavim", rekao je Andrija Kuzmanović.

Poznato je da u seriji "Južni vetar: Na granici" glume i holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Andrija Kuzmanović je naveo da nije imao scene sa njima.

"Nažalost se nismo sreli na setu, ali sam u filmu "Montevideo" imao priliku da vidim Armana Asantea", rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA