Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaznice za najiščekivaniji akcioni blokbaster napokon puštene u prodaju: Džon Vik 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Džon Vik 4" stiže u bioskope pretpremijerno 22. marta

  • 1
Film "Džon Vik 4"

Foto: Promo

Od danas su dostupne ulaznice za četvrti nastavak akcionog bioskopskog spektakla DŽON VIK 4, koji u distribuciji Blitz filma, u bioskope stiže pretpremijerno u sredu, 22. marta ove godine u najprestižnijim bioskopskim formatima: IMAX 3D, 4DX, MX4D i ostalim bioskopskim formatima.

U Vikovom svetu sviće novi dan: nova pravila, nove ideje i novo upravljanje koje personalizuje sadistički frontmen Visokog stola, Markiz, kog igra Bil Skarsgor.

Kijanu Rivs vraća se u jednoj od svojih najprepoznatljivih uloga bivšeg atentatora, plaćenog ubice koji ovog puta otkriva put do pobede nad Visokim stolom – većem dvanaest gospodara zločina koji upravljaju najmoćnijom organizacijom podzemlja, i koja je za Vikovu glavu raspisala poternicu vrednu više miliona dolara. Ali, pre nego što Vik zasluži svoju slobodu, mora da se suoči sa novim neprijateljem i moćnim savezima širom sveta koji stare prijatelje pretvaraju u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film gledaoce vodi u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

U režiji Čada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Bejzila Ivanika i Erike Li u filmu još glume i Ijan Makšejn kao Vinston, Lens Redik kao Šaron, legendarni Lorens Fišbern, ali i akciona superzvezda i majstor borilačkih veština Doni Jen.

Za scenario su zaslužni Šej Haten i Majkl Finč. Kijanu Rivs, Luis Rosner, Dejvid Lič i Majkl Paseornek su izvršni producenti filma.

Džon Vik 4, u distribuciji Blitza, pogledajte u bioskopima od 22. marta u premium formatima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    6. mart 2023 | 12:25

    Човјек Поби све живо и мртво Рамбо и Чак Норис мала маца😂🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA