≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Travolta se rasplakao tokom emotivnog govora koji je posvetio Oliviji Njutn Džon

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona je bila najhrabrija žena koju sam ikada poznavao", naveo je glumac

  • 0
Džon Travolta Printskrin: TV ABC

Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu održana 95. dodela Oskara, a jedan od zapaženijih momenata je bio taj kada je glumac Džon Travolta posvetio govor svojoj pokojnoj koleginic Oliviji Njutn Džon, s kojoj me je glumio u hit filmu iz 1978. godine "Briljantin".

"U Olivijinoj najdubljoj suštini ona je bila iscelitelj koristeći svoje medijume pesme, reči, dodira. Ona je bila najhrabrija žena koju sam ikada poznavao. Njen propusni opseg za istinsku brigu o ljudima, prirodi i svim stvorenjima gotovo pomračuje ono što je ljudski moguće.Samo milost Božija mi je omogućila da tako dugo delim dubinu i strast njenog bića. U najtežim trenucima uvek je imala duha, humora i snage volje da pokrene stvari na svetlo", navodi se u Travoltinom govoru, prenosi standard.co.uk.

Kako je govor odmicao, Travolta je bio sve emotivnije, te je na kraju pustio suzu

U svom izlaganju, Džon je podsetio i na zvezde koje su nas napustile, poput Irene Papas, Robija Koltrejna, Kirsti Eli, Anđela Lensburi, Ajrin Kare, Rej Liote, Nišel Nikols, Berta Baharaha, Vangelisa, Džejmsa Kana i Rakel Velč.

"Dirnuli su nam srca, nasmejali nas i postali dragi prijatelji kojima ćemo uvek ostati beznadežno odani", naveo je Travolta.

Evo i njegovog govora:

Video: 95. dodela Oskara: One su zasenile sve svojim stajlingom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA