≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovana Stojiljković briljira kao Sofija, a u novoj sezoni "Južnog vetra" hvali ove stvari

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stojiljković je rekla da je zahvalna što je deo "Južnog vetra"

  • 3
Serija "Južni vetar: Na granici" Foto: Nenad Miščević/Produkcija Režim

Glumica Jovana Stojiljković je u emisiji Tanjug Reflektor govorila o svojoj ulozi Sofije Maraš u seriji "Južni vetar - Na granici".

Stojiljković je rekla da je zadovoljstvo za svakog glumca kad ima prostor za transformaciju lika, a u "Južnom vetru" joj se to "nekako suptilno i sa razlogom otvorilo".

"Drago mi je da sam mogla kroz lik Sofije da pokažem kako se ona menja kao karakter u odnosu kako se menja i društvo", rekla je glumica.

Stojiljković je rekla da je zahvalna što je deo "Južnog vetra" i zbog dobre produkcije, koja pazi na svoje glumce, a tu je i učešće stranih glumaca.

Primetivši da u novoj sezoni televizijskog formata "Južni vetar: Na granici" ima više ženskih likova, Stojiljković je rekla da joj je važno što ovde nisu potencirani na silu i ubačeni samo da bi se zadovoljila norma.

"Kad god bi se pojavio neki ženski lik, bio je dobro napisan, izuzetno snažan karakter i izabrane su odlične glumice", naglasila je Stojiljković, koja je posebno pomenula Tamaru Krcunović i Milicu Gojković.

U "Južnom vetru" Stojiljković nije imala scene sa stranim glumcima, ali je istakla da je sa Bogdanom Diklićem, Aleksandrom Berčekom, Mikijem Manojlovićem i Milošem Bikovićem "imala najviše scena i stvarno je bilo veliko zadovoljstvo".

"I to je još jedan razlog zašto volim što učestvujem u 'Južnom vetru', imam priliku da igram sa tako dobrim, ozbiljnim i velikim glumcima", dodala je Stojiljković.

Upitana zašto je "Južni vetar" toliko popularan, Stojiljković je ocenila da je to stoga što "na najbolji mogući način koketira sa današnjim trenutkom i društvom u kome živimo", imajući u vidu prepoznatljive likove i dijaloge.

Stojiljković je rekla da gledanosti doprinose i što "Južni vetar" izgleda produkcijski skupo i dobro, na šta možemo biti ponosni.

Glumica je dodala da joj je važno što snimajući "Južni vetar" može biti bezbrižna što se tiče montaže i postprodukcije, jer u seriju neće ući nešto što nije dovoljno dobro.

"Kada gledam "Južni vetar: Na granici"" stvarno uživam i ponosna sam na ono što smo svi kao ekipa uradili", zaključila je Stojilković.

Video: Glumica Jovana Stojiljković o Šavovima

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • carlo

    19. mart 2023 | 22:05

    fantasticno si odigrala i neverujem da bi koji drugi lik mogao zameniti tvoju ulogu,i ako se dalje nastavi snimanje mi srbi kao i ostali neverujem da bi bilo toliko zanimljivo ako bi se glumci malo zamenili,samo nemojte kao u igri sudbini u svakoj epizodi se menjaju glumci pa vise neznamo ko koga vise zamenjuje

  • Realnost

    19. mart 2023 | 21:59

    Veoma realna serija

  • Sanja

    20. mart 2023 | 04:48

    Odlicna glumica u ulozi Vere jos bolja ipak,ovakve serije sa ovakvom temom treba zabraniti,jako lose uticu na svest mladih koji oponasaju likove iz iste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA