Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio je najusamljeniji čovek na usamljenoj planeti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sem Nil je tvrdio da je Robin Vilijams "najtužnija osoba koju sam ikada sreo"

  • 0
Robin Vilijams u filmu Good Morning Vietnam Robin Vilijams u filmu "Dobro jutro, Vijetname" / Foto: Tanjug/AP

Glumac Sem Nil se začudio koliko je "neutešno usamljen i duboko depresivan" njegov kolega Robin Vilijams bio 1999. godine uprkos tome što je bio na vrhuncu karijere, tek nakon što je osvojio Oskara za "Dobri Vil Hanting".

"Imao je slavu, bio je bogat, ljudi su ga voleli, sjajna deca – svet je bio njegova ostriga. A ipak mi ga je bilo žao više nego što mogu da izrazim. Bio je najusamljeniji čovek na usamljenoj planeti", napisao je Sem Nil u svojim novim memoarima "Da li sam ti ikada rekao ovo?", prenosi Daily Mail.

Sem se rado prisećao "odličnog ćaskanja" sa legendarnim komičarem u njihovim prikolicama na setu naučnofantastične drame Krisa Kolumbusa "Bicentennial Man".

"Razgovarali bismo o ovome i onom, ponekad čak i o poslu", napisao je Nil.

Laura Dern, Sam Neill Lora Dern i Sem Nil Foto: Profimedia/Capital Pictures/Film Stills

Sem Nil je tvrdio da je Robin "najtužnija osoba koju sam ikada sreo" i da je "mogao da oseti mračni prostor unutar njega". Ipak, Vilijams je imao običaj da nasmeje mnoge ljude, naveo je glumac.

Robinu je pogrešno dijagnostifikovana Parkinsonova bolest tri meseca pre njegovog samoubistva u avgustu 2014. u 63. godini, ali je zapravo patio od demencije Levijevog tela.

"Bio sam akutno svestan borbe mog oca sa depresijom, koja se ponekad manifestovala u zavisnosti, i on se mnogo trudio da podrži svoje blagostanje i mentalno zdravlje, posebno kada je bio izazvan. To je bilo nešto o čemu je svakodnevno razmišljao", rekao je Vilijamsov sin Zak u emisiji "Dr. Oz" 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA