≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zavirite na premijeru filma "Munje: Opet!" Ovacije autorskoj i glumačkoj ekipi u ispunjenoj MTS dvorani

Vreme čitanja: oko 2 min.

Beogradska publika je višeminutnim burnim aplauzima pozdravila film reditelja Raše Andrića i scenariste Srđe Anđelića

  • 5

Film “Munje opet!”, nastavak kultne komedije "Munje!", večeras je premijerno prikazan u ispunjenoj Mts dvorani, gde je autorska i glumačka ekipa nagrađena ovacijama.

Beogradska publika je višeminutnim burnim aplauzima pozdravila film reditelja Raše Andrića i scenariste Srđe Anđelića, koji je posle više od 20 godina ponovo okupio glumce Borisa Milivojevića, Sergeja Trifunovića, Nikolu Đurička, Maju Mandžuku, Milicu Vujović i druge.

Pored njih, osim Anđelića, posetiocima su se posle projekcije poklonili glumci Seka Sablić, Dragan Marinković Maca, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Vladimir Kovačević, Ivan Ivanović Đus i brojni drugi.

Odsutni Đuričko je poslao kratak video iz SAD, u kojem se pojavio u liku Gojka.

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta, likova koje ponovo igraju Trifunović i Milivojević, sve je isto, pošto nema ni devojaka, ni keša ni doživljaja, ali ih razbudi kada im Gojko ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili.

Kada Gojko organizuje proslavu godišnjice mature, Pop i Mare kao jedini nepozvani moraju kod njega u Beč, a na tom putu sreću raznolike likove, među kojima "mlade šampione hemije" i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Pavlović je novinarima na crvenom tepihu rekao da mu je čast što se našao u društvu legendarnih imena srpskog glumišta i da u filmu igra hemičara koji "u sukobu generacija" dolazi u kontakt sa Maretom i Popom.

"Prvi deo je bio legendaran. Mislim da će i drugi da ispuni sva očekivanja i da će da bude zaokružena priča Mareta i Popa, a samim tim i svih ostalih", rekao je Pavlović.

Muziku za "Munje opet!" radili su Cobi, Vizelj, Sicpinker, Saša, Bejbi Motorola, Prti BeGe i drugi.

"Munje opet!" su večeras imale dodatne projekcije u Mts dvorani i sinepleksu Galerija, a redovno bioskopsko prikazivanje filma počinje od 30. marta.

Nakon pet godina aktivnog doprinosa očuvanju srpske kulturne baštine digitalnom restauracijom filmskih klasika, kompanija A1 prvi put, kao generalni sponzor, podržava snimanje nastavka kultnog ostvarenja koje je obeležilo početak 2000-ih godina.

Video: Glumačka ekipa nastavka kultnih Munja na crvenom tepihu: Jedna glumica je izdominirala stajlingom

Video: Naklon glumaca filma Munje opet! posle premijernog emitovanja u MTS dvorani

(Telegraf.rs/Tanjug/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlo

    30. mart 2023 | 10:26

    Film je vrhinskiii,opravdali su očekivanja!! Posvećeno Glogovcu❤️

  • Драган

    30. mart 2023 | 08:56

    Због сергеја сигурно нећу гледати

  • Uuu

    30. mart 2023 | 01:51

    Koja je pesma u pozadini ovaj drum?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA