Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svima je uvek nešto uvredljivo ovih dana. Lepota komedije je smejati se sebi, smejati se životu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Komedija je evoluirala, filmovi su se promenili. Sada je to malo škakljivo jer morate biti jako oprezni"; rekla je glumica

  • 0
Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Dženifer Aniston osvrnula se na "Prijatelje", i navela je da neki ljudi danas šale iz ovog sitkoma smatraju neprimerenim.

Dok je promovisala svoj novi film, komediju 'Murder Mystery 2' s Adamom Sandlerom, u Parizu, ona je navela njeno mišljenje o odnosu društva danas prema humoru.

"Komedija je evoluirala, filmovi su se promenili. Sada je to malo škakljivo jer morate biti jako oprezni, što jako otežava glumcima, jer lepota komedije je smejati se sebi, smejati se životu - rekla je glumica i navela da misli da je svetu potreban humor.

Dženifer misli da kada bi se "Prijatelji" da bi danas bila stvar drugačija.

"Ne znam...Svima je uvek nešto uvredljivo ovih dana. No, "Prijatelji" su se takođe bavili temama poput homoseksualnosti na način koji je bio otvoren i pun razumevanja, uvek kroz prizmu humora - rekla je glumica i dodala:

"Bilo je stvari koje nisu bile namerne i stvari o kojima smo možda trebalo više da razmišljamo", rekla je glumica, prenosi 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA