≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad se holivudske zvezde sukobe oko uloga: Pored Lea niko nema šansu, a čak je i Šarliz Teron dobila otkaz

Vreme čitanja: oko 1 min.

Borbe za ulogu i dobar scenario nisu uvek lepe

  • 1
Leonardo Dikaprio i Kristijan Bejl Foto-kolaž: Profimedia Hinton Jordan/Image Press Agency/ABACA/Abaca Press, Tommaso Boddi/Getty images

Kristijan Bejl je više puta govorio (ne bez sarkazma) kako i on, i mnogi drugi glumci svoju karijeru duguju Leonardu Dikapriju, jer "svaku ulogu koju bilo ko dobije, to je samo zato što ju je on odbio". Leo je, očigledno, omiljeni glumac losanđeleskih producenata, uverenih da će njegovo ime dovesti publiku u bioskope.

Da se kolege na to mršte, barem Bejl nikada nije krio.

Borbe za ulogu i dobar scenario nisu uvek lepe, a jedno je sigurno - mnogi filmovi koje znamo i volimo ne bi bili isti da je neki drugi glumac ili glumica iz te bitke izašao "krvav ali pobedonosan".

Ovo su neki od najvećih glumačkih "obračuna" u Holivudu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PrAvEdNiK.no1

    31. mart 2023 | 18:07

    Bale ljubomoran što se nije tako brzo probio, a imao je fore otkad je bio dječak u Carstvu sunca. Samo njemu nitko nije mogao izbit ulogu u Američkom psihu, nema tog, DiCaprija, jednostavno zato što Bale i izgleda ko psiho, haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA