Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je da "Duhovi" počivaju u miru: Završava se jedna od najpopularnijih BBC komedija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija "Duhovi" je bila veliki hit

  • 0
Ghosts 2019 2021

Foto: IMDb/Button Hall Productions - © BBC/CBS

Hit BBC-jeva komedija "Duhovi" završiće se nakon predstojeće pete sezone, čime će doći kraj jedne od najuspešnijih porodičnih komedija ove generacije.

Tim Monumentalne televizije koji stoji iza serije objavio je na društvenim mrežama da su „nakon pet neverovatnih godina proganjanja Baton kuće, odlučili da je pravo vreme da puste da njihov voljeni sitkom Duhovi počiva u miru“.

- Nikad nismo mogli da zamislimo prijem koji je serija uživala, ili zabavu koju smo imali praveći je, i želimo da se zahvalimo našoj neverovatnoj glumačkoj i drugoj ekipi na njihovoj neumornoj podršci - dodali su.

Serija prati mladi bračni par koji sasvim slučajno nasleđuje staro imanje, ne znajući da je kuća prepuna duhova od kojih svaki ima svoju priču.

"Duhovi" su bili veliki hit i redovno okupljali od četiri do pet miliona gledalaca nedeljno.

U seriji pisci i kreatori Metju Bejnton, Sajmon Farnabi, Marta Hau-Daglas, Džim Hauik, Lorens Rikard i Ben Vilbond, sa Loli Adefop, Šarlot Riči i Кilom Smit-Bajno.

 

U petoj i poslednjoj sezoni, Alison (Riči) i Majk (Smit-Bajno) počinju da istražuju druge načine da spoje kraj s krajem i razmišljaju o novom poglavlju koje bi moglo imati ogroman uticaj na živote duhova.

Serija je dobila i svoju američku, veoma uspešnu verziju koja se emituje i kod nas, a zasad ima dve sezone.

Ovo je prva serija za koju je otkriveno da se završava nakon što je BBC odlučio da ukine 1.000 sati serija godišnje, ne bi li uštedeo stotine miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA