Vreme čitanja: oko 1 min.

Klikni, kopiraj, pošalji: Epizodu "South Park" delimično napisala veštačka inteligencija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međutim, kako to obično biva u "South Park", iza cele priče se krije mnogo važnija poruka

  • 0
South park Printskrin: YT/Comedy Central Africa

Jedna epizoda iz nove sezone "South Park" razlikuje se od svih drugih dosad, i to zbog činjenice da ju je delimično napisala veštačka inteligencija.

Naime, u četvrtoj epizodi 26. sezone serije, nazvanoj "Deep Learning", ChatGPT naveden je kao scenarista, uz Treja Parkera, jednog od kreatora serije.

Epizoda govori o novom AI softveru nazvanom Deep Learning, koji pomaže učenicima škole da napišu domaći zadatak. Međutim, ekipa South Park-a otkrila je još jednu stvar u kojoj im veštačka inteligencija može pomoći.

- Ljudi ga koriste da im napiše pesmu, da im napiše molbu za posao, no stvarno pomaže u muvanju devojaka - objasnio je u jednoj sceni Klajd svom prijatelju Stenu koji ga je zamolio za pomoć u vezi svoje devojke Vendi.

- Kako si ti tako dobar u pisanju poruka svojoj curi? - upitao ga je Sten, a ovaj mu odgovorio:

- ChatGPT, druže.

Klajd je otkrio Stenu kako postoji "hrpa ChatGPT aplikacija za mobilni" i zatim objasnio kako cela stvar funkcioniše.

- Uzmem poslednju glupu stvar koju mi je Bebe poslala, kopiram je i otvorim aplikaciju. Kliknem: 'Odgovori', kopiram tekst ovde i kliknem: 'Napiši' - objasnio je i zatim dao primer.

- Izgledaćeš odlično s bilo kojom dužinom kose. Isprobavanje novog izgleda moglo bi biti zabavno - odgovor je ChatGPT-a, a Klajd je objasnio kako mu ovaj način uštedi mnogo vremena jer mu cura piše "toliko prokleto mnogo poruka."

Međutim, kako to obično biva u "South Park", iza cele priče se krije mnogo važnija poruka. O čemu je reč, pogledajte sami:

Šta mislite o ovome? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA