Vreme čitanja: oko 1 min.

U bioskopima vas očekuje pravi klasik: "Detektiv Marlou"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fantastična glumačka postava koju predvode Dijana Kriger, Lijam Nison i dvostruka oskarovka Džesika Lang, distribucija Blitz film

  • 4
Film Detektiv Marlou Foto: Promo

Oskarovska ekipa filma, predvođena Džesikom Lang, Dijanom Kriger i Lijamom Nisonom, pod režiserskom palicom oskarovca Nila Džordana i scenariju Vilijama Monahana, od 13. aprila stiže u domaće bioskope u distrubuciji Blitza!

Godina je 1939. U Los Anđelesu, privatni detektiv Filip Marlou nemiran je i usamljen kao i uvek, a posao ide sporo. Dolazi mu nova klijentkinja: mlada, lepa i skupo obučena, Kler Kevindiš, kćerka holivudske glumice i filmske ikone Doroti Kvinkanon, koja želi da Marlou pronađe njenog bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge i zavodnika po imenu Niko Peterson. Marlouva istraga odvodi ga u klub Korbata, ekskluzivno žarište i jazbinu bezakonja za bogataše i moćne ljude Los Anđelesa, koji vodi Flojd Hanson, koji se predstavlja kao stub društva, a u stvari je čuvar ulaza u ljigavo podzemlje. Marlou baš i ne veruje u priču o Nikovoj "slučajnoj smrti".

Ispostavlja se da je njegova smrt lažirana - Niko je još uvek živ i uskoro se Marlou nalazi ne samo začaran čarima zavodljive gospođe Kevindiš, već i upetljan u skandalozno podzemlje rastuće holivudske filmske industrije zajedno s jednom od najbogatijih porodica Bej Sitija i najmoćnijim muškarcima i ženama koji su spremni na sve da zaštite svoje bogatstvo...

Film "Detektiv Marlou" je zasnovan na knjizi Džona Banvila 'The Black-Eyed Blonde' prema kojoj je Oscarom nagrađeni Vilijam Monahan napisao scenario. Kritika već sada film naziva "Budućim klasikom film noara"!

Lijam Nison u filmu tumači lik detektiva Marloua, Džesika Lang je u ulozi holivudske glumice i filmske ikone Doroti Kvinkanon, Dijana Kriger je u ulozi njene kćerke – njegovog direktora marketinga, dok je Deni Hjuston u ulozi vlasnika zloglasnog kluba i čuvara podzemlja.

Film "Detektiv Marlou" u distribuciji Blitza pogledajte u bioskopima od četvrtka 13. aprila. Ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    11. april 2023 | 09:32

    Gledao i moja ocena možda 7 . Za promenu film u kome nema divljanja i pucanja do nesvesti , već stvarno jedan klasik koga sam se uželeo.Radnja je dosta usporena ali možda je to i draž ovakvih filmova .Vredi pogledati.....uživajte .

  • Milos

    11. april 2023 | 10:31

    Sa Lijamom nema lošeg filma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA