Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je Vladimir, koga su izbacili iz "Najslabije karike"? Hodajuća je enciklopedija, ima jednu životnu želju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vladimir je inače veliki humanista, a više od 100 puta je davao dobrovoljno krv

  • 13

Vladimir Krnač je moralni pobednik ovonedeljnog izdanja kviza "Najslabija karika", budući da su ga kolege takmičari izbacili, iako je imao sve tačne odgovore, a nijedan netačan. Njegovo izbacivanje je mnoge ljude na društvenim mrežama naljutilo, a čak je voditelj Nikola Kojo naveo da ga je sramota što se to desilo.

"Vladimire, sa 22 tačna odgovora večeras i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik. Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta znači formalno. Nažalost, Vaše kolege su rekle da ste Vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da Vam saopštim. Doviđenja. Svaka čast", rekao je Nikola Kojo.

Vladimir Krnač nije nepoznanica za ljude koji prate kvizove. Bio je pobednik kviza "Slagalica", a zovu ga i hodajužom enciklopedijom.

"Bilo je tu raznih kvizova, ali u "Slagalici" sam uvek imao uspeh. Osećam se kao kod svoje kuće kad tamo dođem. Nisam loš enigmatičar, ali suvo znanje je moj fah", rekao je Vladimir svojevremeno u intervju za "Informer" i dodao:

"Vreme za učenje još i nađem, ali jako teško pamtim u ovim godinama. Jedan podatak memorišem, dva ispustim. Ali pratim kvizove i uspevam da uhvatim srž, vidim koje oblasti se traže", naveo je u razgovoru za ovaj list.

Inače, Vladimir je građevinski radnik bez stalnog zaposlenja.

"Građevinci sve uvek okreću na šalu, pa tako i moje kolege moja takmičenja. Sa druge strane kvizaši ne mogu da se načude da sam građevinac. Obično ponove pitanje "ti stvarno radiš na građevini?" A šta ću kad nema ništa drugo, nemam formalno obrazovanje, nisam imao dovoljno istrajnosti. Posle srednje škole upisao sam fakultet, mašinstvo, ali sam otišao u vojsku. Godinu dana bez knjige i ponuda za posao je dovela do toga da se na fakultetu zadržim cele dve nedelje", rekao je Vladimir u intervju za "Informer"

Dolazi iz Bačkog Petrovca, a životna želja mu je da otputuje u Egipat.

"Sanjali ste da idete u Egipat posle ovog kviza?", rekao je voditelj kviza "Najslabija karika" Nikola Kojo.

"Da, životna želja", rekao je takmičar Vladimir.

Najslabija karika Printskrin: TV Prva

Kako je naveo svojevremeno, najveći navijači, ali i kritičari su mu deca.

Vladimir je inače veliki humanista, a više od 100 puta je davao dobrovoljno krv.

U razgovoru za Radio-televiziju Vojvodine naveo da su mu omiljena literatura enciklopedije, koje satima iščitava kako bi upijao znanje. Zanimaju ga sve oblasti, a najviše voli sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    12. april 2023 | 15:10

    Kapa dole, naklon do poda za Vas Vladimire.

  • Jagodinka Simonović

    12. april 2023 | 16:39

    Ala se Jugoslav obogatio sa 1500e... Pao je u očima svakog normalnog čoveka koji nije alav, poltron, gmizavac... Da je pravi čovek odigrao bi partiju sa Valdimirom, kao prava muškarčina. Ko zna možda bi i pobedio, ali sad je doživeo da ga kometariše cela Srbija. Da mi je on muž, brat, prijatelj ne daj Bože otac, ne bih iz kuće izašla!!! Kao što reče Kojo ovom drugom ti možeš samo da kažeš da si stigao do kraja, na finjaka mu je spustio...

  • 0008034

    12. april 2023 | 15:58

    Dva loša ubiše Miloša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA