≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski glumac u najnovijem holivudskom hitu i jednom od najstrašnijih filmova godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Film priča zastrašujuću priču o trgovačkom brodu Demeter

  • 2
Stefan Kapičić Printskrin: Youtube/Universal Pictures

Stefan Kapičić gradi svoju filmsku karijeru, a glumi u jednom od najstrašnijih filmova godine. U pitanju je ostvarenje "The Last Voyage of the Demeter", koja je rađena prema delu Brama Stokera.

Film priča zastrašujuću priču o trgovačkom brodu Demeter, koji je bio iznajmljen da prevozi privatni teret od Karpatije do Londona.

Čudni događaji zadese osuđenu posadu dok pokušavaju da prežive okeansko putovanje, koje svake noći vreba nemilosrdno prisustvo na brodu. Kada Demetra konačno stigne do obala Engleske, to je ugljenisana, napuštena olupina. Nema ni traga posadi.

U filmu glume Kori Hokins kao Klemens, doktor koji se pridružuje ekipi Demeter, Aisling Franciozi kao nesvesni slepi putnik, Lijam Kaningem  kao kapetan broda i David Dastmalčian, kao prvi pomoćnik broda Demeter.

U filmu se pojavljuju i Džon Džon Briones, Stefan Kapičić, Nikolaj Nikolaevi Havier Botet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SamoPitam?????

    14. april 2023 | 14:08

    Deda Crnogorac ,tamo i sahranjen,otac Crnogorac ,majka iz Hrvatske ,on rođen u Kelnu-Nemačka, supruga iz Hrvatske ,niti živi u Srbiji niti radi,snima, u Srbiji....ima Nemački i Hrvatski pasoš.....i kako je on Srbin.??????

  • Nk

    14. april 2023 | 14:07

    Nije on srpski glumac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA