≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vladimir, heroj Srbije koji je izbačen iz Najslabije karike: "Odbiću putovanje u Egipat, malo me je blam"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vlada nam čak na kraju intervjua nije dozvolio da mu platimo kafu, već nas je on počastio, čime je još jednom pokazao svoju skromnost

  • 29

Ovog kišnog petka uputili smo se u Bački Petrovac na čašicu razgovora sa ovih dana najpoznatijim meštaninom Bačkog Petrovca, legendom kvizova Vladimirom Krnačom.

Ovaj nasmejani Petrovčanin, otac četvoro dece, dočekao nas je domaćinski u jednom lokalnom kafiću, koji se nalazi u zgradi koju je baš svojim rukama pre više od 30 godina, podigao ovaj iskusni građevinac. Pri ulasku u lokal imali smo osećaj kao da treba da sednemo sa holivudskim glumcem, ali Vladimir nas je dočekao u uglu kafića, potpuno neprimetan i nenametljiv, kao da o njemu ovih dana ne priča ceo region.

Vladimir se čvrsto rukovao sa nama, a sam stisak ruke odao nam je utisak da se radi o jednom poštenom i radnom čoveku koji je možda i previše dobar za ovaj iskvareni svet u kom svi mi živimo.

Vlada je učestvovao u velikom broj različtih formata kvizova, a na televiziji se pojavio preko 100 puta, a Petrovčanima je već poznat pa su već i naviknuti da u komšiluku imaju jednu TV zvezdu.

Naš sagovornik kaže da voli dinamičnije kvizove kada se pitanja brzo "rešetaju", ali i one kvizove kada je jedan na jedan sa voditeljom. Dodaje da je u takvim formatima uvek postizao dobre rezultate. Sportski podnosi poraze i ne ljuti se čak ni kada gubi. Ipak razočarao se u ljude, ali ne i u kviz "Najslabija karika", za koji kaže da bi se ponovo prijavio.

On kaže da se dešava često da takmičari izbace najjaču kariku, ali je ovo presedan po tome što je izbačen takmičar koji je imao 22 uzastopna tačna odgovora bez ijedne greške i da se zato i podigla ovolika prašina.

"Nije korektno, ali je po pravilima, e sad, nisu pravila sve u životu, u životu ima i drugih stvari", kratko je prokomentarisao Vladimir.

Poseban utisak na njega je ostavio Nikola Kojo, čiji je fan bio i pre kviza, ali sada mu je postao posebno drag.

"Te zadnje reči koje je istakao, kada sam ispao, to će mi ostati do kraja života i mogu reći da je moja kviz karijera, obogaćena sa time što je on... I svaka mu čast i kao glumcu i kao čoveku", rekao je Vladimir za čuvenog Koju.

Vladimira mnogi pitaju, da li će ovim nastupom završiti kviz karijeru, ali on im svima poručuje „Takmičiću se dok sam živ“, tako da Vladu čekamo u nekom novom kvizu ili po treći put u Najslabijoj karici.

Prvi put učestvovao je u ovom kvizu još pre skoro 2 decenije, kada je kviz vodila Sandra Lalatović, tada je uzeo 140.000 dinara, a kada je video reklamu za novu "Najslabiju kariku", istog momenta je odlučio da se prijavi.

Na pitanje šta će da uradi sa putovanjem koje mu nude, skromno kaže da će ipak morati da odbije taj poklon.

"Sve je to u redu, ali moraću to sve da odbijem, malo me je blam, ja sam u prijavi morao da navedem nešto i gde ću potrošiti novac, i palo mi je na pamet da bih otputovao u Egipat, što jeste moja želja već dvadesetak godina, i eto taj Egipat je ispao tema dana", skromno nam objašnjava Vladimir.

On dodaje i da su mu mnogi nudili zaposlenje, ali je sve ponude kulturno odbio.

"Ponude pljušte sa svih strana, jeste ja se bavim građevinom, jeste da je teško, ali ja sam u tome tridesetak godina, tako da sa 60 godina ja mislim da je kasno za neki novi početak", zaključio je Vladimir.

Vlada nam čak na kraju intervjua nije dozvolio da mu platimo kafu, već nas je on počastio, čime je još jednom pokazao svoju skromnost.

Ceo razgovor možete pogledati u našem videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dva LOSA ubise...

    14. april 2023 | 15:25

    Neka je blam sitne duse koji do pobede dolaze na pokvaren nacin tako sto izbace najpametnijeg. Sram ih bilo.

  • FANTOM(68)

    14. april 2023 | 14:49

    Ljudino, čoveče sa obrazom, hvala ti što si nam pokazao da još ima dobrih i pametnih ljudi. Vrati nam se u Slagalicu da uživamo u tvome znanju i da i mi još po nešto naučimo.

  • Don

    14. april 2023 | 15:15

    Ovo vam je prava slika Srbije. Pokvaren smo narod, sve na neke prevare, muvanje. Izbacen je covek koji je bio najbolji medju njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA