≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ilajdža Vud prokomentarisao vest da se snima još filmova iz serijala "Gospodar prstenova"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vud, koji je tumačio Froda Baginsa u ta tri dela, dao je svoje mišljenje

  • 0
Gospodar prstenova druzina prstena Printskrin: YT/EgalmothOfGondolin01

Glumac Ilajdža Vud je podelio svoja razmišljanja o nedavnim vestima da je u pripremi još filmova iz serijala "Gospodar prstenova".

Još u februaru je objavljeno da su Varner Bros i Nju Lajn Sinema potpisali ugovor o snimanju više novih filmova zasnovanih na knjigama J. R. R. Tolkiea.

Filmovi će se razvijati kroz Nju Lajn Sinema, koji je producirao originalnu trilogiju Pitera Džeksona između 2001. i 2003. godine.

Vud, koji je tumačio Froda Baginsa u ta tri dela, dao je svoje mišljenje o planovima da se "Gospodar prstenova" vrati na veliko platno tokom nedavnog intervjua za GQ, koji je preneo Entertainment Weekly).

"Fasciniran sam i uzbuđen sam. Nadam se da je dobro. Iznenađen sam - ne znam zašto sam iznenađen jer bi, naravno, bilo još filmova", rekao je glumac, prenosi NME.

Generalni direktor Varner Bros Diskaverija Dejvid Zaslav ranije je govorio o svojoj želji da kreira novi sadržaj zasnovan na popularnim franšizama u vlasništvu studija, uključujući "Harija Potera" i "Gospodara prstenova".

Vud je kasnije dodao: "Očigledno je u srži toga želja da se zaradi mnogo novca. Nije da gomila rukovodilaca kaže:"Hajde da napravimo zaista sjajnu umetnost“. I, opet, nikome ne zameriti jer je to, naravno, trgovina. Ali velika umetnost može proizaći iz trgovine. Dakle, te dve stvari se međusobno ne isključuju."

(Telegraf.rs)

Video: Ni Gospodar prstenova, ni Igra prestola: Kulu od leda podigla je priroda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA