Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju je ulogu dobio Met Dejmon: Džordž Kluni otkrio koje dve zvezde su odbile da igraju u "Okeanovih 11"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sada žale zbog toga", rekao je Kluni

  • 1
George Clooney, Džordž Kluni Foto: Tanjug/AP/Willy Sanjuan/Invision

Džordž Kluni kaže da su i Mark Volberg i Džoni Dep odbili ulogu Lajnusa Koldvela, koga je na kraju igrao Met Dejmon, u hit filmu iz 2001. godine "Okeanovih 11" ("Ocean's 11").

"Neki veoma poznati ljudi su nam rekli da se odmah je*emo, Mark Volberg, Džoni Dep, bilo je i drugih“, rekao je Džordž Kluni, 61-godišnji dobitnik Oskara u petak na TCM Festivalu klasičnog filma u Los Anđelesu, prenosi Entertainment Weekly.

"Sada žale zbog toga", rekao je Kluni i dodao:

Kluni se pojavio zajedno sa rediteljem "Okeanovih 112" Stivenom Soderbergom u znak sećanja na rimejk hit koji je objavljen pre više od 21 godinu.

Komični krimi triler, koji je u bioskope stigao u decembru 2001. godine, iznedrio je nastavke "Okeanovih 12" iz 2004. i "Okeanovih 13" iz 2007. godine, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile rent-a bubreg

    19. april 2023 | 15:22

    Dobri filmovi.Po meni su dobri filmovi oni koje mogu da gledam po više puta i da mi ne bude dosadno.Dok recimo Oceans 8(Sandra Bulok) mi je bezveze.Met je bio odličan,ali mogu da zamislim i Depa, koji bi možda učinio film još boljim, dok mi se ovaj Mark nešto baš i ne sviđa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA