Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić prerušen u Gandalfa sreo Ijana Mekelena: Snimak je hit na društvenim mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U početku mi je potrebno neko vreme da shvatim, ali onda vidim da je to u stvari Ijan Mekelen", rekao je mladić Feliks Spencer

  • 0
gospodar prstenova Lord of the rings Printskrin: YT/Sniper Mage

Student Ben Kojls, koji je bio obučen kao Gandalf, lik iz "Gospodara prstenova", za svoj rođendanski izlazak u Bristolu 13. aprila, na ulici sreo je glumca Ijana Mekelena, koji je glumio čarobnjaka (Gandalfa,prim.aut) u filmskoj triologiji koju je režirao Piter Džekson.

U razgovoru za Lancashire Telegraph, Feliks Spencer, koji je bio na licu mesta, objasnio je kako je došlo do sastanka mladića i holivudske zvezde.

"Bili smo u pabu i dok smo šetali tamo, neko je prišao iza mene i pitao da li bi želeo da naš Gandalf upozna pravog Gandalfa. Pretpostavio sam da se neko samo šali, ali kada se okrenem da razgovaram s njim, on pokazuje prema svom prijatelju", rekao je Spenser i nastavio:

"U početku mi je potrebno neko vreme da shvatim, ali onda vidim da je to u stvari Ijan Mekelen. Razgovarao sam s njim samo nakratko, ali bio je veoma ljubazan i ljubazan i definitivno uzbuđen što vidi da se ljudi oblače kao likovi iz filma koji je zaista uživao da snima", naveo je mladić.

Snimak se pojavio na TikToku i postao je viralan, prenosi NME.

Pogledajte ga:

@.scarletlearmonth SIR * Ian McKellen #bristol #birthdaygandalf #ianmckellen #sirianmckellen #gandalf ♬ Originalton - Suneysounds

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA