Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavljamo drugi trejler i plakate dugoočekivanog filma "The Flash"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavljmo drugi trailer dugoočekivanog samostalnog filma omiljenog člana Lige pravde, The Flash, u režiji Andres Muskijetija, sa Ezrom Milerom koji je ponovo u svojoj kultnoj ulozi DC heroja

  • 0
Tha Flash Foto: Promo/ Alon Amir

The Flash stiže u bioskope širom Srbije 15. juna 2023. u distribuciji Blitza. Da nas očekuje prava letnja akciona poslastica dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati Majkl Kiton i Ben Aflek.

Svetovi se sudaraju dok Beri Alen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vreme kako bi promenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamerno ga okreće ka budućnosti, ostavljajući Berija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio sa pretnjom uništenja, a Beri nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspe izmamiti sasvim drugačijeg Betmena iz penzije i spasiti zarobljenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog koga traži. Na kraju, Berijeva jedina nada da spasi svet u kom se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste trka sa vlastitim životom. Ali da li će konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Tha Flash Foto: Promo/ Alon Amir

Glumačku ekipu filma “Flash” čine Saša Kale, Majkl Šenon (“Brzina metka,” “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika”), Ron Livingston (“Loudermilk,” “Prizivanje”), Maribel Verdu (“Elite,” “I ja tebi kevu”), Kirsi Klemons (“Liga pravde Zaka Snajdera,” “Sweetheart”), Ante Traue (“King of Ravens,” “Čovek od čelika”) Majkl Kiton (“Spajdermen: Povratak kući,” “Betmen”) i Ben Aflek.

Producenti su Barbara Muskijeti (“Ono”, “Mama”) i Majkl Disko (“Rampage: Totalni haos,” “San Andreas”). Scenaristkinja je Hristina Hodson (“Birds of Prey,” “Bumblebee”), a priču su smislili Džon Fransis Dejli, Džonatan Goldstin (“Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima,” “Spajdermen: Povratak kući”) i Džobi Harold (“Transformersi: Buđemke zveri,” “Vojska mrtvih”), bazirano na likovima DC-a. Izvršni producenti su Tobi Emerih, Volter Hamada, Galen Vajsman i Marijana Dženkins.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA