Vreme čitanja: oko 2 min.

Pavlina Radovanović glumi u filmu Lordana Zafranovića "Zlatni rez 42 - Deca Kozare"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojčica očaravajućeg glasa će se naći u jednoj potresnoj sceni u ovom ostvarenju.

  • 1
Pavlina Radovanović i Lordan Zafranović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, APV RS

Pavlina Radovanović, koja će imati koncert na Kolarcu 8. maja u 20 časova pod nazivom "Najlepše pesme sa Kosova i Metohije", dobila je u ulogu u filmu Lordana Zafranovića "Zlatni rez 42 - Deca Kozare", pišu "Novosti".

Kako navodi ovaj list, devojčica očaravajućeg glasa će se naći u jednoj potresnoj sceni u ovom ostvarenju. Tamo će pevati i jednu pesmu.

"Ona je čudesna devojčica čarobnog glasa. Još nismo odredili koju će pesmu pevati. Posle nekoliko prošlogodišnjih početnih kadrova u blizini Gradiške kraj Save, nastavićemo snimanje 25. maja - uz ove detalje", rekao je za "Novosti" Zafranović i dodao da će delovi filma biti snimani u Dubici u Republici Srpskoj, okolini Beograda i Bele Crkve, kao i u Novom Sadu.

Sama Pavlina se raduje što će glumiti u filmu "Zlatni rez 1942 - Deca Kozare"

"Uh, jako sam radoznala u vezi sa ovim filmom. Brojim dane do snimanja. Još ne znam ni koju ću pesmu pevati, ni ko će je komponovati, ali unapred se radujem što ću upoznati puno vršnjaka, kao i velikih, poznatih glumaca", rekla je Pavlina, koja je Zafranovića upoznala prošle godine u Novom Sadu posle njenog koncerta.

Tada su sa njom u pratnji bile starija sestra Slobodanke (21) i majka Velinka.

"Gospodin Lordan je, videvši koliko moje kćerke liče, kazao da se nosi idejom da lik odrasle Pavline u filmu timači Slobodanka. Bile su obe na kastingu u Jasenovu kod Bele Crkve. Koliko znam trebalo bi da glume obe", rekla je Velinka.

Pavlina je tokom godina svojim pevanjem učinila brojna humana delaza druge hramove, za bolesne, starije i decu, za siromašne... Pevala je za obnovu manastira u Srbiji, Crnoj Gori, Banjaluci, nastupila i u Moskvi, navode "Novosti"

"Pretprošlog meseca, na molbu i blagoslov njegovog preosveštenstva episkopa pakračko-slavonskog Jovana, posetili smo manastir Jasenovac. Pavlina je sa monahinjama zasadila drvo kestena. Evo, baš pre nego što ste vi zvali, poslale su nam monahinje sliku. Ne samo da se mladica primila, nego je već i propupela", navela je Velinka.

Video: Lordan Zafranović o Zlatnom rezu: Film ima poruku nade

(Telegraf.rs/izvor: Jovanka Simić/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    26. april 2023 | 20:49

    Drago dete, ziva I zdrava bila. blago tvojim roditeljima sto te imaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA